Η Secta έρχεται στα Public Ιωαννίνων

Τα Public και οι εκδόσεις Anubis σας προσκαλούν να γνωρίσετε από κοντά τον συγγραφέα Αντώνη Τουμανίδη και το νέο του βιβλίο «Secta», που θα βρίσκεται στο Public Ιωαννίνων την Πέμπτη 28/6, στις 19:00, για να συνομιλήσει με το κοινό και να υπογράψει αντίτυπα.

«Όλα, λοιπόν, ξεκίνησαν τη στιγμή εκείνη που απάντησα σε μια κλήση στο κινητό μου κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας μου στο Αβαείο του Γουέστμινστερ. Στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν ο Ποντίφικας. Η Εκκλησία χρειαζόταν τη βοήθειά μου. Καλούνταν να αντιμετωπίσει μια απειλή που είχε τις ρίζες της στα χρόνια του Χριστού. Τώρα που τελείωσαν όλα, μπορώ να το πω. Κυρίες και κύριοι, μέχρι σήμερα πιστεύατε σε ένα ψέμα. Το όνομά μου είναι Μάρθα Κινγκ και αυτή είναι η ιστορία μου», αναφέρεται στο οπισθόφυλλο του βιβλίου.

«Με την κυκλοφορία τής “Secta” έχω τη χαρά να μοιραστώ με το αναγνωστικό κοινό το αποτέλεσμα ενός ξεχωριστού δημιουργικού ταξιδιού που κράτησε δύο χρόνια, όσο δηλαδή απαιτήθηκε για να ολοκληρωθεί το βιβλίο. Ταυτόχρονα παρουσιάζεται για πρώτη φορά το συγγραφικό alter ego μου, η καθηγήτρια θρησκειολογίας Μάρθα Κινγκ, στην πρώτη της περιπέτεια. Το βιβλίο είναι αφιερωμένο στους αναγνώστες μου, που εξακολουθούν αδιαλείπτως μέχρι σήμερα να πιστεύουν σε εμένα», δήλωσε ο ίδιος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ