Η Ρέα Χαραλάμπους εκθέτει στο Πνευματικό

PINAKOTHIKIΤο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών, στο πλαίσιο του κύκλου ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ παρουσιάζει έκθεση ανάγλυφης ζωγραφικής της Ρέας Χαραλάμπους Δήμου.

Η ζωγράφος αναφέρει στο βιογραφικό της: «Αποφοίτησα από τη σχολή Κοινωνικών Λειτουργών Αθηνών και εργάστηκα επί 29 συναπτά έτη ως Νηπιαγωγός και Διευθύντρια σε παιδικούς σταθμούς των Αθηνών και της Πρεβέζης.

Παράλληλα έβγαζα την αγάπη μου για την ανάγλυφη ζωγραφική με μικρά και δειλά βήματα. Τα έργα μου θαρρώ να πω ότι μαρτυρούν τη γόνιμη επίδραση της επαγγελματικής ενασχόλησης μου. Τα τελευταία χρόνια τα βήματα αυτά έγιναν λιγότερο διστακτικά και περισσότερο δυναμικά. Παλεύουν οι ανθρώπινες φιγούρες, τα λουλούδια, οι αύρες και οι σκιές να δραπετεύσουν από τους πίνακες . – ΑΝΑΓΛΥΦΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ – παιδί της γλυπτικής την δάμασε η ζωγραφική… “έραμαι τέχνης” λοιπόν, με τους δικούς μου ανθρώπους καθώς και καλούς φίλους να με στηρίζουν. Εξάλλου είναι γνωστό το “θλιβερό προνόμιο” της ανασφάλειας που κατέχουν όσοι ασχολούνται με οποιαδήποτε μορφή τέχνης!».

Η έκθεση με τίτλο «Θελξίνους πορεία» θα λειτουργεί καθημερινά 11-1 το πρωί και 6-9 το απόγευμα στον εκθεσιακό χώρο του Πνευματικού Κέντρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ