Οι προβοκάτσιες της τελευταίας στιγμής

IOANNOY

IOANNOYΟι προεκλογικές αθλιότητες δεν έχουν όριο. Κι αν έχουν, στην Πρέβεζα, οι εμπνευστές τους το ξεπέρασαν. Την ώρα που έπεφτε η προεκλογική αυλαία διανέμονταν έντυπο υλικό σε βάρος του πρώην Νομάρχη και υποψηφίου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Βασίλη Ιωάννου.

Ο μηχανισμός του πρώην Νομάρχη κινητοποιήθηκε άμεσα και σύμφωνα με πληροφορίες εντόπισαν ποιοι διένειμαν το υλικό και ποιοι είχαν εμπνευστεί αυτή την αήθη επίθεση.

Ο κ. Ιωάννου, ο οποίος έχει σαφές προβάδισμα στο Νομό Πρέβεζας, το οποίο προφανώς πολλούς ενόχλησε, τοποθετήθηκε με μία σκληρή δήλωση για όσα έγιναν με το κλείσιμο της προεκλογικής εκστρατείας.

«Η αθλιότητα ξεπέρασε κάθε όριο.

Με πρωτόγνωρες πρακτικές για το Νομό Πρέβεζας επιχείρησαν συγκεκριμένοι «γνωστοί κύκλοι» να με πλήξουν πολιτικά, διακινώντας έντυπο συκοφαντικό υλικό την ημέρα ακριβώς που λήγει η προεκλογική περίοδος.

Δεν το τόλμησαν τόσες μέρες, γιατί θα έπαιρναν τις απαντήσεις που δημόσια έχω δώσει ξανά και ξανά. Ο πανικός τους είναι κακός σύμβουλος. Για μια ακόμη φορά τους δηλώνω ότι ματαιοπονούν.

Δυστυχώς γι αυτούς, ευτυχώς για την αλήθεια, οι πολίτες της Πρέβεζας έχουν και γνώση και κρίση και θα δώσουν με την ψήφο τους την απάντησή τους», αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Ιωάννου.

Δήλωση με την οποία καταδικάζει τα γεγονότα αυτά έκανε και ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ Περικλής Βασιλάκης. «Καταγγέλλω μετά βδελυγμίας το συγκεκριμένο γεγονός και κάθε παρόμοια ενέργεια, που στόχο έχει την παραμονή των εκλογών να πλήξει την ενότητα του ΠΑΣΟΚ στην Πρέβεζα μέσω της σπίλωσης συγκεκριμένου υποψήφιου Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ», αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Βασιλάκης.

Όσοι εμπνεύστηκαν τέτοιου είδους επιθέσεις, όπως συμβαίνει πάντα σε ανάλογες περιπτώσεις, απέτυχαν παταγωδώς. Η κοινή γνώμη όχι μόνο δεν πείθεται από αθλιότητες της τελευταίας στιγμής, αλλά στην περίπτωση του πρώην Νομάρχη Πρέβεζας, δείχνει να συσπειρώνεται ακόμη περισσότερο γύρω από την υποψηφιότητά του. Κι αν η επικράτηση του κ. Ιωάννου θεωρούνταν άνετη, τείνει να γίνει πάρα πολύ άνετη….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ