Η Πρόεδρος του Αμαράντου έκανε τη διαφορά με δημόσιο απολογισμό!

amarantos konitsas

Μία μέρα του Αυγούστου όπου το χωριό ήταν πλημμυρισμένο από κόσμο διάλεξε η Πρόεδρος του Αμαράντου Δήμητρα Κατή για να κάνει αυτό που λίγοι επιλέγουν να πράξουν δημόσια.

Τον απολογισμό της τετραετίας.

Στην πλατεία του χωριού, την γεμάτη από κόσμο το διάστημα αυτό, η Πρόεδρος που εξελίσσεται σε δραστήριο στέλεχος της αυτοδιοίκησης απαρίθμησε τα μικρά και μεγαλύτερα έργα που υλοποιήθηκαν στην περιοχή.

Παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο, στους κοινόχρηστους χώρους, στον πολιτισμό που μαζί με τα μεγάλα έργα που εξελίσσονται στα Ιαματικά Λουτρά αλλάζουν την φυσιογνωμία του χωριού.

Αυτό είναι και το ζητούμενο.

Ο Αμάραντος, ένα από τα κεφαλοχώρια της Κόνιτσας, να βρει και πάλι την θέση του στον χάρτη.

Η Πρόεδρος του χωριού λοιπόν, μία γυναίκα που επέστρεψε από την Αθήνα στον τόπο της, αναφέρθηκε σε όλα όσα έγιναν ζητώντας την κριτική των συγχωριανών της. Και παράλληλα την εμπιστοσύνη τους για την επόμενη πενταετία.

«Υπάρχουν πολλά ακόμη που πρέπει να γίνουν ώστε το χωριό μας να πάρει την θέση που του αξίζει. Είμαι διατεθειμένη να δουλέψω τη νέα πενταετία για να ολοκληρωθούν όσα οραματιζόμαστε» είπε η κ. Κατή και ζήτησε την στήριξη από τους συγχωριανούς της για να κάνει πράξη όσα υπόσχεται.. Όπως ακριβώς έπραξε και στην τετραετία που κλείνει.

Η προσφορά της στον Αμάραντο αναγνωρίζεται και είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσει να δουλεύει για το χωριό της με πάθος και μεράκι. Πρόκειται για στοιχεία που χρειάζεται η αυτοδιοίκηση, ειδικά όταν πρόκειται για ορεινά και απομακρυσμένα χωριά.

Και επειδή οι περιπτώσεις αυτές σπανίζουν οφείλουν οι παρατάξεις που μετέχουν στις εκλογές να τις αντιμετωπίζουν με τον δέοντα σεβασμό και να τις ανταμείβουν με την απαιτούμενη εκτίμηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ