Η Πρέβεζα υποδέχεται τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

PAYLOPOYLOS PROKOPHS

PAYLOPOYLOS PROKOPHS

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για την υποδοχή του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, ο οποίος θα επισκεφθεί την Πρέβεζα ως επίτιμος προσκεκλημένος στον εορτασμό για τον Πολιούχο Άγιο Χαράλαμπο.

Στην Πρέβεζα βρέθηκαν εκπρόσωποι της Μεραρχίας Ιωαννίνων προκειμένου να συζητήσουν θέματα που αφορούν την υποδοχή του Προέδρου. Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η Δημοτική Ραδιοφωνία, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα φτάσει γύρω στις 10 το πρωί στο Άκτιο και θα κατευθυνθεί στην Πρέβεζα.

Στις 10.15 θα βρίσκεται στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους και θα συμμετάσχει στην λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας την οποία θα πλαισιώσουν εκτός των άλλων στρατιωτικό άγημα, σπουδαστές της ΑΕΝ, μαθητές από σχολεία της Αθμιας και Βθμιας Εκπαίδευσης καθώς και μέλη χορευτικών με παραδοσιακές φορεσιές.

Εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες η πομπή θα διασχίσει όλη την αγορά και την παραλία πριν επιστρέψει πάλι στον Άγιο Χαράλαμπο.

Αμέσως μετά το τέλος της λιτανείας (γύρω στις 12 το μεσημέρι) ο κ.Παυλόπουλος θα επισκεφθεί το Δημαρχείο όπου, παρουσία φορέων αλλά και πολιτών θα πραγματοποιηθεί η τελετή ανακήρυξής του σε Επίτιμο Δημότη.

Η επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Πρέβεζα θα ολοκληρωθεί με ξενάγησή του στο Μουσείο της Νικόπολης, ενώ θα αναχωρήσει και πάλι για την Αθήνα αμέσως μετά την ολοκλήρωση του γεύματος που θα παρατεθεί στο ξενοδοχείο Μαργαρώνα.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ