Η Πρέβεζα παίζει σκάκι το Σαββατοκύριακο

skaki preveza

Η “Σκακιστική Ένωση ΝΙΚΟΠΟΛΗ Πρέβεζας” και ο Δήμος Πρέβεζας προσκαλούν όλους και όλες που αγαπούν ή θέλουν να γνωρίσουν το άθλημα του σκακιού να συμμετάσχουν στις θερινές σκακιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται για 13η χρονιά.

Η φιλόδοξη προσπάθεια με τον τίτλο “Ελάτε να παίξουμε σκάκι!” έχει καθιερωθεί ως θεσμός που γοητεύει τους λάτρεις του σκακιού τόσο στην πόλη και τον νομό μας όσο και στην ευρύτερη περιφέρεια (Ιωάννινα, Θεσπρωτία, Άρτα, Λευκάδα, Αιτωλοακαρνανία).

Οι εκδηλώσεις της Ένωσης έχουν κερδίσει το ενδιαφέρον και πολλών όσοι έχουν επιλέξει την πόλη μας για τις διακοπές τους, προβάλλοντας έτσι την πόλη μας και ως τόπο αθλητικής δραστηριότητας.

Οι φετινές εκδηλώσεις αφιερώνονται στη μνήμη του Δράκου Χαράλαμπου, ο οποίος πρόσφερε στο τοπικό σωματείο ως παίκτης και μέλος του ΔΣ για πολλά χρόνια. “Η μνήμη του θα μας συνοδεύει πάντα  υπογραμμίζει το Δ.Σ της Ένωσης.

Το πρόγραμμα των φετινών γιορταστικών εκδηλώσεων έχει ως εξής:

Σάββατο 13 Αυγούστου: Ελεύθερο σκάκι. Ελάτε με ένα φίλο ή μία φίλη σας να παίξετε σκάκι. Κι αν δεν γνωρίζετε το παιχνίδι, ελάτε να σας εξηγήσουμε τους κανόνες και να παίξετε τις πρώτες παρτίδες σας.

Κυριακή 14 Αυγούστου: Αγώνες σύντομου χρόνου (rapid). Ελάτε να διαγωνιστείτε και να ανταγωνιστείτε άλλους σκακιστές και άλλες σκακίστριες σε παρτίδες συνολικού χρόνου είκοσι (20) λεπτών. Δηλώσεις συμμετοχής είτε στο email του συλλόγου (se.nikopolh@gmail.com) είτε μισή ώρα πριν την έναρξη των αγώνων.

Ώρα έναρξης των εκδηλώσεων: 8μμ

Τόπος εκδηλώσεων: Πλατεία Ανδρούτσου

“Σας περιμένουμε όλους και όλες να διασκεδάσουμε για μία ακόμη χρονιά παίζοντας το αγαπημένο μας παιχνίδι!” αναφέρει η πρόσκληση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ