Η πλατεία των Ιωαννίνων πλημμύρισε με γεύσεις της Ηπειρωτικής γης!

kername epirus

Η πλατεία των Ιωαννίνων πλημμύρισε με γεύσεις και αρώματα της Ηπειρωτικής γης.. Πενήντα πέντε παραγωγοί εκθέτουν τα προιόντα τους.. Προιόντα που φτάνουν στο τραπέζι μας με μεράκι, δουλειά, κόπο και αγωνία. Κυρίως όμως με την άριστη ποιότητα.

Από ζυμαρικά μέχρι τυριά, από μέλι μέχρι γλυκά του κουταλιού, από αρωματικά βότανα μέχρι γευστικά γαλακτοκομικά και τυριά.

Η έκθεση «Κερνάμε Ήπειρο» έχει γίνει θεσμός και δίνει το βήμα σε μικρούς και μεγαλύτερους παραγωγούς του πρωτογενούς τομέα να βρεθούν απευθείας κοντά στους καταναλωτές.

Παράλληλα δίνει στους καταναλωτές την δυνατότητα να γνωρίσουν προϊόντα που παράγονται δίπλα τους και δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από αυτά που βρίσκονται στα ράφια των σούπερ μάρκετ..EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • ektesi e4EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • ektesi e3EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • ektesi e2EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • ektesi e

Η έκθεση θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Κυριακής και όπως δήλωσε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης αποτελεί μία προσπάθεια στήριξης των παραγωγών.

«Πενήντα πέντε μικρές επιχειρήσεις που παράγουν ποιοτικά προϊόντα είναι εδώ. Εμείς στεκόμαστε δίπλα τους» σημείωσε και κάλεσε όλους να τους στηρίξουν.

Οι παραγωγοί, μικροί και μεγάλοι, είναι αντιμέτωποι με επιπλέον προβλήματα. Αυτά που φέρνει η ενεργειακή κρίση και η ακρίβεια. Μπροστά τους υπάρχει ένας δύσκολος χειμώνας. «Όταν είμαστε όλοι μαζί και βαδίζουμε συγκροτημένα πιστεύω ότι θα περάσουμε κι αυτές τις δυσκολίες» ανέφερε ο Περιφερειάρχης.

Η έκθεση τις επόμενες ημέρες θα ταξιδέψει στο Ζάππειο σε ένα σημείο αναφοράς για τους Ηπειρώτες.

«Με πολύ μεγάλη χαρά συναντούμε τους παραγωγούς μας, τους ανθρώπους που παράγουν καταπληκτικά προϊόντα. Τα προϊόντα αυτά πρέπει να γίνουν γνωστά σε όλη την χώρα και το εξωτερικό. Η δυναμική τους είναι μεγάλη και θα πρέπει να γίνουν κτήμα όλων δίνοντας δυναμική και στην οικονομία της Ηπείρου» ανέφερε από την πλευρά του ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ