Η Πλατανούσα αποκτά αθλητικό κέντρο

Το όνομα του πρόσφατα εκλιπόντος Αντιδημάρχου Δημήτριου Τσιλογιάννη θα έχει το Αθλητικό Κέντρο Πλατανούσας, τα εγκαίνια του οποίου θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 31 Μαρτίου, στις 11 το πρωί.

Το Αθλητικό Κέντρο «Δημήτριος Τσιλογιάννης» ολοκληρώθηκε πρόσφατα και στον χώρο του παλαιού γηπέδου Πλατανούσας δημιουργήθηκαν ένα γήπεδο ποδοσφαίρου 5Χ5 και ένα γήπεδο μπάσκετ, που θα αποτελέσουν μια μικρή κυψέλη αθλητισμού και ψυχαγωγίας για τους μόνιμους κατοίκους, αλλά και για τους επισκέπτες.

 Ο Δημήτριος Τσιλογιάννης, γέννημα – θρέμμα της Πλατανούσας, ασχολήθηκε για πολλά χρόνια με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Διετέλεσε για πολλά χρόνια μέλος διοικητικών συμβουλίων σε ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία, έχοντας την πεποίθηση ότι η ενασχόληση των νέων με τον αθλητισμό πρέπει να είναι μία από τις σπουδαιότερες προτεραιότητες μιας σύγχρονης κοινωνίας.

Η δημιουργία ενός σύγχρονου αθλητικού χώρου στη γενέτειρά του ήταν όραμά του και από την εκλογή του ως δημοτικού συμβούλου στον Δήμο Βορείων Τζουμέρκων, δίνοντας από τη θέση του Αντιδημάρχου όλες τις δυνάμεις του για να υλοποιηθεί. Πρωτοστάτησε στον σχεδιασμό, την εξασφάλιση της απαιτούμενης χρηματοδότησης και όλες τις διαδικασίες κατασκευής. Η φροντίδα του για την ολοκλήρωση του έργου κράτησε μέχρι τις τελευταίες στιγμές της ζωής του, όταν χάθηκε πρόωρα σε ηλικία 57 ετών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ