Η Περιφέρεια Ηπείρου πάει Philoxenia

PHILOXENIA

Η Περιφέρεια Ηπείρου, θα συμμετάσχει με δικό της περίπτερο στην Διεθνή Έκθεση PHILOXENIA 2021  που διοργανώνεται στο διάστημα 12-14 Νοεμβρίου, στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Η  τουριστική έκθεση  PHILOXENIA, υποδέχεται επαγγελματίες και κοινό εδώ και 36 χρόνια , φιλοξενώντας εκθέτες και επισκέπτες της ελληνικής και διεθνούς τουριστικής αγοράς ενώ αποτελεί σημείο  συνάντησης παραγόντων του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

H PHILOXENIA  πραγματοποιείται με απόλυτο σεβασμό και τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων, εξασφαλίζοντας την μέγιστη δυνατή ασφάλεια για εκθέτες και επισκέπτες.

Οι  εκθέτες που θα φιλοξενούνται  στο περίπτερο της περιφέρειας  Ηπείρου θα έχουν  την ευκαιρία να επικοινωνήσουν  με το ευρύ κοινό της έκθεσης, επιδιώκοντας την  ανάπτυξη συνεργασιών προωθώντας τον προορισμό και τις επιχειρήσεις τους. Όσοι θα προσέλθουν στο περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου, θα πρέπει να ενημερωθούν σχετικά με το πρωτόκολλο λειτουργίας που ανακοίνωσε η HELEXPO στο παρακάtω link :

https://philoxenia.helexpo.gr/el/protokollo-leitoyrgias

Στο παρακάτω link επίσης, μπορούν οι ενδιαφερόμενοι σας να προχωρήσουν στην προεγγραφή τους και να παραλάβουν την ηλεκτρονική πρόσκληση/κάρτα εισόδου της PHILOXENIA η οποία είναι απαραίτητη για την είσοδο στο χώρο της Έκθεσης.

https://services.helexpo.gr/philoxenia2021reg/

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν με έντυπο ενημερωτικό υλικό ( έως 50 αντίτυπα), μπορούν να το αποστείλουν στο Τμήμα Τουρισμού της Περιφέρειας Ηπείρου (γραφείο 143) ως την Παρασκευή 5/11/2021  και ώρα  12.00 πμ. Πληροφορίες: τηλ. 2651087143.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ