Η Πάργα έλαμψε στο Παρίσι μέσω της Ξενοδοχειακής Ένωσης

parisi ektesi

Εξαιρετικά σημαντική ήταν η παρουσία της Ξενοδοχειακή Ένωσης Πάργας, στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού IFTM TOP RESA PARIS.

Η Ένωση φιλοξενήθηκε στο περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου και εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρό της Ευθύμιο Παππά και τον αντιπρόεδρο Αντώνη Ζυγούρη. Με την συμμετοχή και την παρουσία της συνέβαλε στην συνολική διαφήμιση της Πάργας αλλά και ολόκληρης του Νομού Πρέβεζας.

Η δραστηριότητα η οποία αναπτύχθηκε κατά τις ημέρες της έκθεσης από όλους όσους συμμετείχαν σε αυτήν (επαγγελματίες κ μέλη του τομέα τουρισμού της περιφέρειας) δημιούργησε τις προϋποθέσεις  έτσι ώστε να αναπτυχθούν  οι συνθήκες για το άνοιγμα νέων αγορών και  κυρίως αυτών της Γαλλίας των 68 εκ. κατοίκων.

Η δραστηριότητα αυτή δεν πέρασε απαρατήρητη από την αποστολή του υπουργείου τουρισμού και προκάλεσε την επίσκεψη του υπουργού στο περίπτερο της περιφέρειας Ηπείρου δυο φορές μάλιστα.

Την πρώτη φορά όταν εκθείασε την οργάνωση και τον επαγγελματισμό όλων των συντελεστών της, τη δε δεύτερη φορά όταν το ενδιαφέρον αυτό εξειδικεύτηκε στη περιοχή της Πάργας, διότι συνοδευόμενος από υψηλόβαθμο στέλεχος της γαλλικής κυβέρνησης πρότεινε ο ίδιος η γαλλική καμπάνια να ξεκινήσει για το 2023 από την Πάργα και την ευρύτερη περιοχή της.

Η σημαντική αυτή εξέλιξη για το τουρισμό της Ηπείρου επιβεβαιώθηκε με την πληροφορία ότι «Ο μοναδικός ελληνικός προορισμός που αναφέρθηκε στο newsletter της έκθεσης και τις 3 ημέρες ήταν η Ήπειρος!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ