Η ώρα των συνεργασιών στο Επιμελητήριο Ιωαννίνων

logo_epimelitirioΤο εκλογικό αποτέλεσμα στο Επιμελητήριο Ιωαννίνων καθιστά πλέον επιβεβλημένες τις συνεργασίες για τη συγκρότηση νέας διοίκησης. Οι παρατάξεις του Δημήτρη Μπαράτσα και του Δημήτρη Δημητρίου συγκέντρωσαν από έντεκα έδρες, η παράταξη του Γιάννη Μήτση επτά και του Δημήτρη Τασιούλα δύο έδρες.

Η παράταξη του Δημήτρη Δημητρίου συνεδρίαζε χθες το βράδυ, προκειμένου να αποφασίσει τη στάση που θα κρατήσει.

Όπως είπε ο κ. Δημητρίου, η πρόθεση για συνεργασία διαφάνηκε και κατά την προεκλογική περίοδο καθώς ο συνδυασμός του είναι το αποτέλεσμα συνεργασιών που αναπτύχθηκε πέρα κι έξω από κομματικές γραμμές και σημείωσε ότι η θέση της παράταξής του θα είναι σαφής, ξεκάθαρη και διάφανη με στόχο να μην μείνει το Επιμελητήριο χωρίς διοίκηση ούτε μία μέρα.

Από την παράταξη του Δημήτρη Μπαράτσα δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής καμία κίνηση, έγκυρες πηγές όμως αποκλείουν κάθε πιθανότητα συνεργασίας με την παράταξη του Γιάννη Μήτση.

Είναι πολύ πιθανό πάντως το τοπίο να ξεκαθαρίσει άμεσα και να αποσαφηνιστεί ποιοι μπορούν να συνεργαστούν με ποιους για τη συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου στο Επιμελητήριο Ιωαννίνων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ