Η νέα ηγετική ομάδα του Δήμου.. Ανακοινώθηκαν οι αντιδήμαρχοι

Στον ορισμό των εννέα αντιδημάρχων προχώρησε ο Δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ. Το σχήμα που θα διοικήσει το Δήμο είναι αποτέλεσμα των συμπράξεων και των συνεργασιών με παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου και με ανεξάρτητους δημοτικούς συμβούλους. Στο πλαίσιο αυτό την Προεδρία της ΔΕΥΑΙ όπως ήδη είχε γίνει γνωστό αναλαμβάνει ο Άρης Μπαρτζώκας. Με την ανακοίνωση των αντιδημάρχων ο Δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ δίνει και σύνθημα για δουλειά ώστε να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα της πόλης και να βελτιωθεί η καθημερινότητα των πολιτών.

«Νέα πρόσωπα, με διάθεση για προσφορά καλούνται από σήμερα να κάνουν το καλύτερο για την πόλη και για τους πολίτες. Πιστεύουμε ότι πρόκειται για ένα σχήμα που μπορεί να ανταποκριθεί στα δύσκολα και να δώσει άμεσα  δείγματα γραφής. Από δω και πέρα προέχει μόνο ένα: Κι αυτό είναι δουλειά από όλους μας», τόνισε  σε δήλωσή του ο δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ.

Οι νέοι αντιδήμαρχοι είναι:

–              Ανακύκλωσης και καθαριότητας, ο Ευάγγελος Πήχας στον οποίο ανατίθενται οι κατά τόπο αρμοδιότητες της Δημοτικής Ενότητας Μπιζανίου.

–              Αναπτυξιακού Προγραμματισμού και Πολεοδομίας, η Νατάσα Τύρου- Ούζα, στην οποία ανατίθενται οι κατά τόπο αρμοδιότητες των Δημοτικών Ενοτήτων Ιωαννίνων και Νήσου.

–              Αντιδήμαρχος Οικονομικών, ο Φώτης Βάββας.

–              Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Εφαρμογών Έξυπνης Πόλης, ο Γιάννης Λυκογιώργος.

–              Αντιδήμαρχος Έργων, Υποδομών, Ενέργειας, Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας, Κυκλοφοριακών και Συγκοινωνιακών θεμάτων, ο Γιώργος Αρλέτος στον οποίο ανατίθενται επίσης οι κατά τόπο αρμοδιότητες για τη Δημοτική Ενότητα Ανατολής.

–              Αντιδήμαρχος Πρωτογενούς Τομέα, Περιφερειακής Ανάπτυξης και Προστασίας Περιβάλλοντος και Λίμνης, ο Βασίλης Βλέτσας, στον οποίο ανατίθενται οι αρμοδιότητες για τη Δημοτική Ενότητα Παμβώτιδας.

–              Αντιδήμαρχος Έργων συντήρησης, Πρασίνου και Παιδικών Χαρών, ο Αριστείδης Παππάς.

–              Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Επιχειρηματικότητας και Πολιτικής Προστασίας, ο Γιώργος Λώλης στον οποίο ανατίθενται οι αρμοδιότητες της Δημοτικής Ενότητας Περάματος.

–              Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πρόνοιας και Μεταναστών, ο Γιάννης Αϊβατίδης.

Ο Γιώργος Αρλέτος θα προεδρεύει στην Οικονομική Επιτροπή και ο Φώτης Βάββας στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Ο Άρης Μπαρτζώκας ορίστηκε νέος Πρόεδρος στην ΔΕΥΑΙ.

Τέλος Γενικός Γραμματέας στο Δήμο ανέλαβε ο Βασίλης Ζωγράφος, αρχιτέκτων- μηχανικός.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ