Η νέα αμφιλεγόμενη λίστα με τα στοιχεία του πόθεν έσχες….

POTHEN_ESXESΗ αδυναμία του πολιτικού συστήματος να δώσει ένα τέλος στη λιστολογία του τελευταίου διαστήματος έχει ως αποτέλεσμα να εισπράττει το ίδιο ένα τεράστιο κόστος και να αφήνει χώρο για να καλλιεργούνται διάφορα σενάρια και κυρίως να κυκλοφορούν διάφορες λίστες που πιθανόν να μην έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Τις τελευταίες ώρες κάνει το γύρο του διαδικτύου μία λίστα με ονόματα εν ενεργεία πολιτικών που φέρονται να έχουν βγάλει χρήματα στο εξωτερικό. Στην αμφιλεγόμενη αυτή λίστα περιλαμβάνονται πέντε πολιτικά πρόσωπα από την Ήπειρο.

Αξιοπερίεργο είναι το γεγονός ότι τα στοιχεία που αναφέρονται στη λίστα αυτή, τουλάχιστον για τους Ηπειρώτες πολιτικούς είναι ακριβώς οι καταθέσεις που έχουν δηλώσει επίσημα στο πόθεν έσχες τα συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα. Να σημειωθεί ότι τα στοιχεία των πόθεν έσχες είναι δημοσιευμένα και σε αυτά έχει πρόσβαση ο κάθε πολίτης.

Αυτό και μόνο αρκεί για να θεωρηθεί η λίστα αμφιλεγόμενη, αλλά σε κάθε περίπτωση η ελληνική βουλή και οι αρμόδιες αρχές οφείλουν να αποκαλύψουν που είναι η αλήθεια και που αρχίζουν τα ψέματα.

«Πρόκειται για αστειότητες» ήταν το σχόλιο που έκανε στο Epiruspost.gr Ηπειρώτης βουλευτής σχετικά με όσα αναφέρονται τις τελευταίες ώρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ