Η ΝΕ ΛΑΟΣ για την επίσκεψη Χρυσανθακόπουλου

XRYSANTHAKOPOYLOSΑπό τη Νομαρχιακή Επιτροπή του Λαικού Ορθόδοξου Συναγερμού λάβαμε επιστολή με την οποία διαψεύδει ότι μέλη της και ο βουλευτή Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος κατά την περιοδεία τους στην αγορά των Ιωαννίνων έγιναν αποδέκτες διαμαρτυριών για την πολιτική που ακολουθούν.

Η διάψευση είναι αναφαίρετο δικαίωμα της Νομαρχιακής όμως υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες που άλλα λένε. Και ανάμεσα σε αυτούς τυγχάνει και πρώην μέλος του ΛΑΟΣ….

Στην επιστολή της η Νομαρχιακή αναφέρει:

Σχετικά με ανάρτησή (δημοσίευμά) σας, με τίτλο: «Τα άκουσε για τα καλά στα Γιάννινα o Χρυσανθακόπουλος», η Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ. Ιωαννίνων σας αποστέλει την ακόλουθη επιστολή και αιτείται ταχύστης δημοσίευσης, ως έχει, για σοβαρούς λόγους ηθικής αποκατάστασης:

ΘΕΜΑ: «Με μεγάλη επιτυχία και χωρίς κανένα πρόβλημα διεξήχθει η περιοδεία του βουλευτού Αχαΐας του ΛΑ.Ο.Σ. κου Αλέξανδρου Χρυσανθακόπουλου».

Η Ν.Ε. ΛΑ.Ο΄.Σ. Ιωαννίνων σας καθιστά γνωστό ότι αναφορικά με την εν θέματι επίσκεψη πράγματι, προχθές, 3.1.2012, αφίχθη στην πόλη μας ο βουλευτής Αχαΐας κος Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος.

Σκοπός της επισκέψεως αυτής ήτο αφενός να ενημερωθεί από στελέχη μας και τοπικούς φορείς για τα ζητήματα των Ιωαννίνων, ιδίως του εμπορικού κόσμου, και αφετέρου να ενημερώσει τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης για τις θέσεις και τη στάση του κόμματος το επόμενο, κρίσιμο για την Πατρίδα μας, τρίμηνο.

Στα πλαίσια αυτά ο κος Χρυσανθακόπουλος, συνοδευόμενος πάντα από στελέχη της Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ. Ιωαννίνων, και σε πείσμα των καιρών που θέλει τους εκπροσώπους του δικομματισμού, και στην πόλη μας, να γίνονται αντικέιμενο παντός είδους επιθέσεων, περιόδευσε χωρίς κανένα πρόβλημα στην αγορά των Ιωαννίνων, όπου και του εδόθει η ευκαιρία να ανταλλάξει χειραψίες και ευχές για το νέο έτος με πλήθος συνπολιτών μας και εμπόρους.

Άξιο μνείας είναι ότι η εν θέματι επίσκεψη, έρχεται σε συνέχεια των από 29.10.11 και 7.12.11 παρομοίων επισκέψεων των βουλευτών μας κ.κ. Κυριάκου Βελόπουλου (Β΄ Θεσ/νικης) και Αστέριου Ροντούλη (Λαρίσης), αντίστοιχα, που σε συνδυασμό και με τις 28 κοινοβουλευτικές ερωτήσεις τις οποίες κατέθεσαν οι βουλευτές μας όλο το 2011 για την Ήπειρο (βλ. τον από 2.1.12 απόλογισμό μας) υποδηλώνεται το ηυξημένο ενδιαφέρον του ΛΑ.Ο.Σ. για την ακριτική μας Ήπειρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ