Η Μόνικα με πανσέληνο στην Αρχαία Νικόπολη

MONIKAΚαθώς το αυγουστιάτικο φεγγάρι γεμίζει, πλησιάζει και η μέρα, που, μετά από πολύ καιρό, το κορυφαίο όνομα της αγγλόφωνης ελληνικής μουσικής σκηνής, η Μόνικα, θα δώσει ένα μοναδικό live σε ένα μοναδικό χώρο που η ίδια διάλεξε, στην Αρχαία Κασσώπη.

Ο ιστορικός χώρος θα φιλοξενήσει τη Μόνικα με όλο το συγκρότημά της στις 31 Αυγούστου, στις 8.30 το βράδυ, με φόντο το Ιόνιο πέλαγο φωτισμένο απ’ το Blue Moon του Αυγούστου για να γεμίσει με ομορφιά και όνειρα αυτούς που θα απολαύσουν την υπέροχη μουσική της και θα ταξιδέψουν σ έναν όμορφο κόσμο με κρυστάλλινες θάλασσες και λαμπερούς ήλιους, όπως μας λένε οι στίχοι της…

Η συναυλία, που θα ανοίξει το συγκρότημα ΟΝ, οργανώνεται από την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας, την ΛΓ’ Eφορεία Aρχαιοτήτων Πρέβεζας – Άρτας και τηn Κινηματογραφική Λέσχη Πρέβεζας.

Σημεία Προπώλησης:

– Υπηρεσία Πολιτισμού και Τουρισμού Δήμου Πρέβεζας (Παραλία/Ισόγειο Δημαρχείου, 2682360671).

– Καφέ μπαρ Φώτη Σαμέρα (Λεωφόρος Ειρήνης και Προύσσης).

– Καφετέρια Άρωμα (Πλατεία Ανδρούτσου).

– Ατραπός του Βιβλίου (Σεϊτάν Παζάρ).

– Μπαρ Memories (Δαρδανελίων 10).

– Radio Energy 93,4 (2682023809).

– Βιβλιοπωλείο «Πολυθρόνα του Νίτσε», Άρτα.

– Δισκοπωλείο Γουριώτη, Λευκάδα.

– Βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου, Ιωάννινα.

Πώς θα πάτε στην Κασσώπη: Η Αρχαία Κασσώπη βρίσκεται ανάμεσα στο χωριό Καμαρίνα του Νομού Πρέβεζας (οδικά απέχει 25 χιλιόμετρα από την Πρέβεζα) και το μοναστήρι του Ζαλόγγου Άγιος Δημήτριος. Για να την επισκεφθείτε, ακολουθείστε οδικά το δρόμο από Καμαρίνα προς το Ζάλογγο και 500 μέτρα πριν τα αγάλματα των Σουλιωτισσών, στην ενδεικτική πινακίδα «Αρχαία Κασσώπη», αφήστε επί τόπου το αυτοκίνητο. Ένα σύντομο ωραίο μονοπάτι μήκους 300 μέτρων θα σας οδηγήσει, μέσα από πεύκα, στα ερείπια της Αρχαίας Κασσώπης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ