Οι μονάδες ψυχικής υγείας είναι παρούσες

AFISA_HGOYMENΗ Τομεακή Επιτροπή Ψυχικής Υγείας Ιωαννίνων & Θεσπρωτίας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρας Ψυχικής Υγείας, διοργανώνει εκδήλωση το Σάββατο 13/10/2012 και ώρα 12.00-13.30, στην Κεντρική Πλατεία της πόλης. Στην υλοποίηση του σκοπού της εκδήλωσης, θα συμβάλουν με την παρουσία τους τα μέλη της μουσικής ομάδας βραζιλιάνικων κρουστών Macau Samba.

Παράλληλα με τον ρυθμό και τον ήχο των κρουστών, οι επαγγελματίες της Ψυχιατρικής Κλινικής του Π.Π.Γ.Ν.Ι. και του Ψυχιατρικού Τομέα του Γ.Ν. «Γ. Χατζηκώστα», των Μονάδων Ψυχικής Υγείας (Κινητή Μονάδα Ιωαννίνων – Θεσπρωτίας, Κέντρο Ψυχικής Υγείας, Κέντρο Ημέρας «Σκυτάλη») και των Μονάδων Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης (Ξενώνες, Οικοτροφεία) της πόλης θα βρίσκονται εκεί προκειμένου να παράσχουν οποιαδήποτε πληροφορία στους συμπολίτες μας.

Στις δύσκολες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες που περνάμε, το δημόσιο τοπικό δίκτυο Ψυχιατρικών Υπηρεσιών, με την αυταπάρνηση και τις φιλότιμες προσπάθειες των εργαζομένων, έχει την αξιοπιστία και τη δυνατότητα να ενημερώσει, να υποστηρίξει και να κατευθύνει τον άνθρωπο που πάσχει και την οικογένειά του, ειδικότερα για το θέμα της φετινής Παγκόσμιας Ημέρας που είναι:

« ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ