Η Μεγάλη Παρασκευή της Δωδώνης

DODONI_POLEITAIΜπήκαν στην εταιρία οι νέοι ιδιοκτήτες, ένταση και αποδοκιμασίες στο Περιφερειακό Συμβούλιο

Είναι η τέταρτη Παρασκευή η οποία επιφυλάσσει εξελίξεις και μάλιστα ραγδαίες για τη γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη. Παρασκευή λοιπόν και σήμερα και φαίνεται ότι είναι η Μεγάλη, καθώς ανακοινώθηκε επίσημα η μεταβίβαση της Δωδώνης στη Strategic Initiatives.

Οι εξελίξεις που είναι ραγδαίες επισκιάζουν ακόμη και τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου καθώς με άλλους όρους είχε προγραμματιστεί και με άλλα δεδομένα πραγματοποιείται.

Οι αγοραστές εισήλθαν στην εταιρία την ώρα που τρακτέρ και κτηνοτρόφοι βρίσκονταν στην Περιφέρεια και οι κτηνοτρόφοι απαιτούν από το Περιφερειακό Συμβούλιο να μεταβούν όλοι μαζί στη Δωδώνη ώστε να τους απομακρύνουν.

Η Strategic Initiatives εξέδωσε ήδη την πρώτη πανηγυρική ανακοίνωση η οποία συνοδεύεται από μία δήλωση του προέδρου της Michael O’ Neill με την οποία επαναλαμβάνει ότι η έδρα της εταιρίας θα παραμείνει στα Ιωάννινα.

“Πιστεύουμε ότι η ΔΩΔΩΝΗ είναι μια μοναδική εταιρία στον τομέα της, με πολύ μεγάλες προοπτικές να αναπτύξει τις πωλήσεις της στην εσωτερική αλλά και στις διεθνείς αγορές.

Δεσμευόμαστε να διατηρήσουμε την έδρα της εταιρίας στα Ιωάννινα και συγχρόνως να κρατήσουμε, αλλά και να αναπτύξουμε την υφιστάμενη ζώνη γάλακτος.

Στρατηγικός μας στόχος είναι να μεγαλώσουμε την εταιρία και είμαστε βέβαιοι ότι η επίτευξή του θα ωφελήσει όλους τους κοινωνικούς εταίρους.” είναι ολόκληρη η ανακοίνωση.

Δύο βουλευτές ο Χρήστος Μαντάς του ΣΥΡΙΖΑ και ο Μιχάλης Κασσής του ΠΑΣΟΚ, στο Περιφερειακό Συμβούλιο εξαπέλυσαν ολομέτωπη επίθεση εναντίον της Κυβέρνησης.

Ο κ. Μαντάς ζήτησε την ακύρωση του διαγωνισμού ενώ ο κ. Κασσής κάλεσε σε κλιμάκωση του αγώνα.

Λίγο μετά τη μία το μεσημέρι ξεκίνησε η τοποθέτηση του Περιφερειάρχη, η οποία γίνεται εν μέσω σφοδρών αποδοκιμασιών από τους κτηνοτρόφους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ