Η Κωτσόβολος στο επίκεντρο της διεθνούς ποδηλασίας

kotsovolos diadromi

Η Κωτσόβολος βρίσκεται στο επίκεντρο της διεθνούς αγωνιστικής ποδηλασίας ως μεγάλος χορηγός του «ΔΕΗ Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας»

Το μεγάλο αθλητικό γεγονός, ο Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας, επιστρέφει ξανά μετά από 10 χρόνια και ξεδιπλώνεται από τη μία, μέχρι την άλλη άκρη της χώρας.

Μέσα σε 5 ημέρες, από τις 27 Απριλίου μέχρι και την 1ηΜαΐου, θα πραγματοποιηθούν 5 διαδρομές, στις οποίες θα συμμετέχουν 147 αθλητές από 20 επαγγελματικές και 2 εθνικές ομάδες, ενώ ταυτόχρονα θα «ταξιδέψουν» οι όμορφες εικόνες του τόπου μας σε όλο τον κόσμο. Με αφετηρία το ιστορικό και όμορφο νησί της Κρήτης, ο «ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος της Ελλάδας» θα ολοκληρωθεί στην καρδιά των Ιωαννίνων.

Στο πέμπτο και τελευταίο ΕΤΑΠ θα απολαύσουμε τις μοναδικές εικόνες του τόπου μας, καθώς ο ποδηλατικός αγώνας θα διέλθει από την καρδιά της Πίνδου, θα αντικρίσει την Παμβώτιδα από ψηλά και θα καταλήξει δίπλα στην ιστορική λίμνη της Κυρά Φροσύνης, γνωστή ως λίμνη των Ιωαννίνων.

Στον παλμό του αγώνα θα βρίσκεται η Κωτσόβολος, η οποία με τις δράσεις που προγραμματίζει θα αναδείξει την εμπειρία της τεχνολογίας, ενώ ταυτόχρονα θα προωθήσει ένα βιώσιμο μέλλον για μία Καλύτερη Ζωή, χωρίς εμπόδια και διακρίσεις.EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • Tour of Hellas Kotsovolos Booth 3 1

Ως μεγάλος χορηγός, η Κωτσόβολος, προγραμματίζει εντυπωσιακά δρώμενα και στις πέντε πόλεις – σταθμούς του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου, όπου θα έχει παρουσία με το ειδικά διαμορφωμένο περίπτερό της και θα μας περιμένει να τις ανακαλύψουμε.

Συγκεκριμένα:

Ηλεκτρικά Ποδήλατα και Πατίνια για την εμπειρία της «πράσινης» τεχνολογίας

Ποδηλατούμε όλοι μαζί για ένα βιώσιμο μέλλον!

Στο περίπτερο της Κωτσόβολος ηλεκτρικά ποδήλατα και πατίνια θα είναι διαθέσιμα ώστε το κοινό να ενημερωθεί για την «πράσινη» λειτουργία τους και να τα δοκιμάσει, απολαμβάνοντας την εμπειρία. Με αυτόν τον τρόπο, η Κωτσόβολος, αποδεικνύει ότι τοποθετεί τη βιωσιμότητα ως βασικό μέρος της στρατηγικής της, για τη χάραξη μίας πιο «πράσινης» πορείας στο μέλλον, με στόχο μία Καλύτερη Ζωή για όλους.

Για όποιον θέλει να αποκτήσει το δικό του ηλεκτρικό ποδήλατο τελευταίας τεχνολογίας, το Ducati MG-20 Magnesium, μπορεί να δηλώσει συμμετοχή για να μπει σε διαγωνισμό, είτε κάνοντας κλικ εδώ:https://www.kotsovolos.gr/pages/tour-of-hellas?utm_source=epiruspost&utm_medium=natives&utm_campaign=tour-hellas,είτε κάνοντας μια επίσκεψη στο περίπτερο της Κωτσόβολος στις περιοχές που θα περάσει ο Αγώνας!

Δράση «Ποδηλατώ και Εγώ» για ΑμεΑ

Ποδηλατούμε όλοι μαζί για έναν καλύτερο κόσμο!EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • Tour of Hellas Kotsovolos Booth 2

Η Κωτσόβολος θα φιλοξενήσει επίσης στο περίπτερό της, τη δράση «Ποδηλατώ και Εγώ». Εθελοντές και αθλητές των τοπικών σωματείων ΑμεΑ, θα παρουσιάσουν στο κοινό που θα βρίσκεται εκεί τον τρόπο που λειτουργούν τα ειδικά ποδήλατα για άτομα με κινητικές αναπηρίες, ενώ οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να τα δοκιμάσουν.

Ταυτόχρονα, θα υλοποιούνται παράλληλες δράσεις της διοργάνωσης «Ποδηλατώ και Εγώ», μία εκ των οποίων θα είναι και η επίδειξη της ΑμεΑ ποδηλασίας από τους αθλητές.

«Πρασινίζουμε» τις περιοχές της Εύβοιας

Ποδηλατούμε όλοι μαζί για καλό σκοπό!

Η Κωτσόβολος καλεί τον κόσμο στο περίπτερό της για να συμμετέχει στην «πράσινη» πρωτοβουλία της «Ποδηλατούμε για καλό σκοπό» που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τον Μη Κερδοσκοπικό Περιβαλλοντικό Οργανισμό we4all. Για κάθε χιλιόμετρο που θα διανύει ο επισκέπτης, η εταιρεία θα φυτεύει 2 δέντρα στη Βόρεια Εύβοια, με στόχο να  βάλουμε όλοι μαζί το δικό μας λιθαράκι στην ανάπλαση της περιοχής.

Η Κωτσόβολος είναι εκεί σε κάθε μεγάλο γεγονός, είτε αυτό είναι ένας αθλητικός αγώνας, είτε είναι μία στιγμή στην καθημερινότητα ενός ανθρώπου.

Έτσι, στηρίζει τον Ποδηλατικό Γύρο της Ελλάδας και όλους τους αθλητές που αγωνίζονται για το έπαθλο και ταυτίζεται μαζί τους σε αυτόν τον αγώνα

Γιατί η Κωτσόβολος στηρίζει τον καθημερινό γύρο που κάνουμε όλοι, και είναι δίπλα μας σε κάθε διαδρομή για να αποκτήσουμε το πιο πολύτιμο έπαθλο από όλα: μία Καλύτερη Ζωή!

Πώς το πετυχαίνει αυτό;

Η Κωτσόβολος καθημερινά μας ενδυναμώνει μέσα από τα 91 καταστήματά της σε ολόκληρη την Ελλάδα, από τα 52 σημεία για άμεση επισκευή, από τους χιλιάδες ανθρώπους που εργάζονται και φροντίζουν για την άριστη εξυπηρέτησή σου, κάνοντας το πιο γρήγορο πετάλι, με τα 60 vans, τα 3 eco vans, τα 45 φορτηγά και τα 9 ηλεκτρικά ποδήλατα.

Μάθετε περισσότερα για τις δράσεις της  Κωτσόβολος στον Ποδηλατικό Γύρο της Ελλάδας, κάνοντας κλικ εδώ: https://www.kotsovolos.gr/pages/tour-of-hellas?utm_source=epiruspost&utm_medium=natives&utm_campaign=tour-hellas

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ