Η κωπηλασία έχει θέση στα σχολεία

KOPHLATES_LOYKERNHΠρόταση να μπει η κωπηλασία στα σχολεία έκανε ο Τζιάνι Ποστιλιόνε. Ο Ιταλός προπονητής, «αρχιτέκτονας» των μεγάλων επιτυχιών που έχει το άθλημα στη χώρα μας μίλησε στην εφημερίδα Real News και υπογράμμισε ότι αν υπάρξουν περικοπές, τότε θα σταματήσουν να υπάρχουν επιτυχίες στο μέλλον.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τζιάνι Ποστιλιόνε στη Real News:

«Εγώ αυτό που έκανα ήταν να εφαρμόσω το σύστημά μου. Το σημαντικό είναι πως οι αθλητές προσαρμόστηκαν σε αυτό», ανέφερε αρχικά ο 61χρονος κόουτς και πρόσθεσε: «Στόχος μας ήταν να πραγματοποιήσουμε αξιοπρεπείς εμφανίσεις. Είχα, όμως καλό προαίσθημα για αυτή την ομάδα και βγήκα αληθινός».

Στη συνέχεια, ο κ. Ποστιλιόνε τόνισε: «Το πρόβλημα που έχουμε τώρα είναι η κρίση. Από το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα θα εξαρτηθεί αν θα έχουμε επιτυχίες στο μέλλον. Αν γίνουν περικοπές, τότε θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα».

Καταλήγοντας, ο Ιταλός δήλωσε: «Πρέπει να συνεργαστούμε με την πολιτεία. Να μπει η κωπηλασία στη ζωή των παιδιών μέσω του σχολείου. Χρειαζόμαστε κωπηλάτες επειγόντως. Εάν ένας αθλητής τραυματιστεί, δεν έχουμε κανέναν να τον αντικαταστήσει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ