Η Κ. Σαραντοπούλου συστήνεται

Η Κατερίνα Σαραντοπούλου είναι η νεότερη υποψήφια του Κινήματος Αλλαγής στο Νομό Ιωαννίνων και από τα λιγότερο γνωστά και προβεβλημένα πρόσωπα.

Η συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο μπορεί να αποτέλεσε έκπληξη, έδωσε όμως και την αφορμή για να την γνωρίσουμε και κυρίως να την γνωρίσουν οι πολίτες την ψήφο των οποίων διεκδικεί.

Η ίδια λοιπόν συστήνεται για πρώτη φορά μέσα από την σελίδα της στο Facebook:

«Γεννήθηκα στην Καλαμάτα το 1986. Είμαι πτυχιούχος μεταφράστρια και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη «Θεωρία και Διδακτική της Μετάφρασης», με γλώσσες εργασίας τα Αγγλικά και τα Γαλλικά. Το 2007 φοίτησα για έξι μήνες στο Ινστιτούτο Μετάφρασης και Διεθνών Σχέσεων (ITIRI) στο Στρασβούργο, στο πλαίσιο της υποχρεωτικής άσκησής μου στο εξωτερικό. Κατά τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων ασχολήθηκα ενεργά με τον συνδικαλισμό ως μέλος της ΠΑΣΠ και της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ. Υπήρξα ιδρυτικό μέλος της ΠΑΣΠ στο Τμήμα Ξένων Γλωσσών Μετάφρασης και Διερμηνείας του Ιονίου Πανεπιστημίου στην Κέρκυρα, ενώ διετέλεσα και αντιπρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών. Έχω δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια στα Ιωάννινα με τον Αστυνομικό Χρήστο Πρέντζα και είμαι μαμά της Ειρήνης και της Ελένης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ