Η Ήπειρος προβάλλεται ως εναλλακτικός προορισμός

epirus

«Έχουμε το προνόμιο να ζούμε σε μια από τις ομορφότερες περιοχές της Ελλάδος.  Η Ήπειρος , με την πληθώρα των επιλογών που προσφέρει  σε κάθε ταξιδιώτη ,  δικαιολογημένα είναι πλέον ένας δημοφιλής  κι ανερχόμενος προορισμός διακοπών για χιλιάδες επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, όλες τις εποχές του χρόνου. Σε αυτή την μεγάλη πρόκληση που ανοίγεται μπροστά μας,  δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε αμέτοχοι!  Έτσι δημιουργήσαμε το www.epirus.travel» .

Αυτό αναφέρουν οι νέοι που πήραν την σχετική πρωτοβουλία. Το epirus.travel είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα που έχει ως σκοπό την ολιστική προβολή κι ανάδειξη της Ηπείρου μέσα από μια ολοκληρωμένη και πλούσια θεματολογία, ελκυστική και χρηστική , για όποιον σκοπεύει να επισκεφθεί την περιοχή μας! Πληροφορίες, προτάσεις, εμπειρίες, όλα τα μυστικά που κρύβει  ο τόπος μας και θέλουμε να ανακαλύψουν οι επισκέπτες!

Η ομάδα του Epirus.travel αποτελείται από ανθρώπους που ασχολούνται επαγγελματικά με τον κλάδο του τουρισμού στην Ήπειρο, δημοσιογράφους, bloggers και φωτογράφους που κατά κύριο λόγο έχουν ως βάση τον τόπο μας.

Μία από τις βασικές δράσεις του www.epirus.travel είναι τα Fam & Media Trips, που έχουν ήδη ξεκινήσει να υλοποιούνται στην Ήπειρο . Μετά από το επιτυχημένο εξαήμερο στην Ήπειρο μαζί με τους Travel Bloggers ήρθε η ώρα να φιλοξενήσουμε το The Riding Project

Το “The Riding Project” είναι μια πρωτοβουλία ανάδειξης της ενδοχώρας μας ως εναλλακτικό τουριστικό προορισμό. Στόχος του είναι να προβάλλει μέσα από αυτό, τις ομορφιές και τη γοητεία της ηπειρωτικής Ελλάδας, των απομονωμένων οικισμών και της άγριας παρθένας φύσης, μέσα από μια μεγάλη ποδηλατική διαδρομή. Θέλουμε να προκαλέσουμε το ενδιαφέρον του ευρύ κοινού για το εξαίρετο και υγιεινό αυτό σπορ και να ευαισθητοποιήσουμε τους πάντες για την προστασία του περιβάλλοντος.

Στο πρώτο ντοκιμαντέρ, το The Riding Project/Central Greece, το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ (https://youtu.be/12k1qTxBOqE), η ομάδα κινήθηκε από την Αθήνα προς την Άρτα μέσω του επαρχιακού οδικού δικτύου και επέστρεψε στην πρωτεύουσα μέσω βόρειας Πελοποννήσου, καλύπτοντας μια απόσταση 1000 χιλιομέτρων εντός 6 ημερών.

Το δεύτερο ντοκιμαντέρ θα προβληθεί ως ταινία μικρού μήκους ή με τη μορφή δεκάλεπτων επεισοδίων.

Το ταξίδι αυτό έχει σκοπό να περάσει από σημαντικές περιοχές και αξιοθέατα της Ηπείρου. Θα ξεκινήσει στις 2 Αυγούστου από το Βουργαρέλι της Άρτας με κατεύθυνση προς Μέτσοβο, Πάπιγκο, γύρο Δρυμού Βίκου-Αώου, Ιωάννινα, Σύβοτα, Πάργα, Πρέβεζα για να καταλήξει στην αφετηρία, το Βουργαρέλι! Θα έχει διάρκεια 6 μέρες και θα καλυφθούν συνολικά 700χλμ.

Η περσινή πρώτη προσπάθεια, που έγινε στην Στερεά Ελλάδα στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία  και το video που δημιουργήθηκε, είχε εξαιρετικό αντίκτυπο. Αυτή η θερμή ανταπόκριση από το κοινό, όχι μόνο παρείχε την ηθική υποστήριξη που χρειαζόταν αυτή η προσπάθεια, αλλά δημιούργησε και την «υποχρέωση» να επαναλάβουμε το εγχείρημα αυτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ