Η Ήπειρος παρούσα στην έκθεση Foodexpo

food_expo1

Δυναμικό παρόν έδωσε η Ήπειρος στην έκθεση Foodexpo στην οποία προβάλλονται τα προϊόντα, ειδικά αυτά του πρωτογενούς τομέα. Ήταν ένα τριήμερο γεμάτο με αρώματα και γεύσεις από την Ήπειρο.

«Η περιφέρεια Ηπείρου συνεχίζοντας την προώθηση και προβολή των τοπικών της προϊόντων συμμετέχει με μεγάλη επιτυχία για τρίτη  χρονιά στη Foodexpo. Στην Έκθεση αυτή οι Ηπειρώτες παραγωγοί και επιχειρηματίες είχαν τη δυνατότητα να προβάλλουν τα μοναδικά ποιοτικά τους προϊόντα στην εγχώρια αγορά και τους ξένους αγοραστές. Παράλληλα προβάλλεται ο γαστρονομικός πλούτος της Ηπείρου στις προγραμματισμένες εκδηλώσεις» ανέφερε σε δήλωσή της η κ. Σοφία Φούκη που ηγούνταν της αποστολής της Περιφέρειας Ηπείρου.

Στην έκθεση, της οποία η επιφάνεια καλύπτει περισσότερα από 50.000 τ.μ δίνουν το παρόν περισσότεροι από 1.300 Έλληνες και ξένοι εκθέτες, ενώ τα περίπτερά τους προβλέπεται ότι θα βρεθούν περισσότεροι από 70.000 επισκέπτες καθώς και 5.000 σημαντικοί διεθνείς επισκέπτες, με το 61% αυτών να προέρχεται μεταξύ άλλων από την Ευρωπαϊκή Ένωση, 15% από τη Βόρεια Αμερική και το 13% από τη Λατινική Αμερική.

EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία •

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ