Η Foppen για το κρούσμα στην Πρέβεζα

fapen

Στα μέτρα που έλαβε μετά την επιβεβαίωση θετικού κρούσματος μεταξύ των εργαζομένων αναφέρεται με ανακοίνωσή της η εταιρία ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΒΕ ΧΕΛΙΟΥ ΚΑΙ ΣΟΛΟΜΟΥ που έχει τις εγκαταστάσεις της στην Πρέβεζα.

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της, η εταιρία ακολουθεί τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τις εγκυκλίους του ΕΟΔΥ στην καθημερινή της λειτουργία.

Για τον περιορισμό οποιασδήποτε δυνητικής μετάδοσης στους υπόλοιπους εργαζομένους πήρε μία σειρά από μέτρα.

Συγκεκριμένα:

1. Ανέστειλε άμεσα την λειτουργία όχι μόνο της γραμμής παραγωγής όπου εργάζεται το επιβεβαιωμένο κρούσμα, αλλά και όλων των τμημάτων λειτουργίας του εργοστασίου, για 24 ώρες με ταυτόχρονη πιστοποιημένη απολύμανση όλων των χώρων λειτουργίας του εργοστασίου, της διοίκησης και των μονάδων μεταφοράς.

2. Επιπροσθέτως διακόπηκε η λειτουργία της βάρδιας που εμφανίστηκε το κρούσμα για άλλες 72 ώρες.

3. Σε συνεργασία με την Υγειονομική Υπηρεσία ενημερώθηκε ο ΕΟΔΥ ακολουθώντας πλήρως το πρωτόκολλο

4. Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ έκανε μοριακά τεστ σε εργαζομένους που είχαν στενή επαφή με την εργαζόμενη, αλλά και σε εργαζόμενους άλλων τμημάτων δειγματοληπτικά, των οποίων τα αποτελέσματα αναμένονται το Σάββατο 31/10/2020.

5. Ταυτόχρονα η επιχείρηση με την καθοδήγηση ειδικών συμβούλων σε θέματα Covid-19, προχώρησε άμεσα, σε έλεγχο του συνόλου του προσωπικού της,  με δικά της έξοδα, ώστε να υπάρξει πιο γρήγορη και συνολική εικόνα πιθανών ασυμπτωματικών κρουσμάτων, καθώς και για να καθησυχάσει την οποιαδήποτε αγωνία του κάθε εργαζόμενου σχετικά με την υγεία του, αλλά και να διασφαλίσει απρόσκοπτα την ασφαλή εργασία.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των rapid tests υπήρχε συνεχής επικοινωνία και ενημέρωση με την Υγειονομική Υπηρεσία Πρέβεζας, την οποία ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη και καθοδήγηση στο δύσκολο αυτό έργο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ