Η έρευνα της Κάπα Research..

Είναι άγνωστο αν κάποιοι παριστάνουν τους υπαλλήλους του Δήμου κάνοντας έρευνα για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης, αλλά είναι βέβαιο ότι τις πόρτες σπιτιών στο λεκανοπέδιο Ιωαννίνων έχουν χτυπήσει ερευνητές της Κάπα Research..

Η αναστάτωση προκλήθηκε μετά από ανακοίνωση του Δήμου Ιωαννιτών, στην οποία αναφέρονταν ότι κάποιοι παριστάνοντας τους υπαλλήλους του και υποστηρίζοντας ότι κάνουν έρευνα για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης επιχειρούν να μπουν σε σπίτια.

Όμως τις μέρες αυτές βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για το ίδιο θέμα. Για το Κοινωνικό Εισόδημα.

Διεξάγεται από την Κάπα Research και όπως ανέφερε σε επικοινωνία που είχε με το Epiruspost.gr ο Γενικός Διευθυντής της εταιρίας Τάσος Γεωργιάδης, πραγματοποιείται σε όλη την Ελλάδα, με το δείγμα μάλιστα στην περιοχή των Ιωαννίνων να είναι εξαιρετικά μικρό. Ο θόρυβος ωστόσο που προκλήθηκε και από την ανακοίνωση του Δήμου είναι μεγάλος. Οι ερευνητές της εταιρίας πάντως είναι εφοδιασμένοι με τις ειδικές ταυτότητες, τις οποίες επιδεικνύουν κάθε φορά που θα τους ζητηθεί. 

Από τον Δήμο, σύμφωνα με πληροφορίες ήταν ενήμεροι για την έρευνα της εταιρίας, ωστόσο μιλούν για περιπτώσεις που δεν συνδέονται με αυτή. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ