Η Ένωση Αστυνομικών Ιωαννίνων για τον Μαρίνο Γαρνέλη

marinos garnelis

Τον Μαρίνο Γαρνέλη αποχαιρετά η Ένωση Αστυνομικών του Νομού Ιωαννίνων. Ο Μαρίνος Γαρνέλης υπηρέτησε αρκετά χρόνια στην περιοχή από τη θέση του Αστυνομικού Διευθυντή Ιωαννίνων και του Γενικού Αστυνομικού  Διευθυντή Ηπείρου από την οποία και αποστρατεύθηκε.

Δημιούργησε ισχυρούς δεσμούς όχι μόνο στο χώρο των αστυνομικών αλλά και στην τοπική κοινωνία.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων στην ανακοίνωσή της αναφέρει: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων με μεγάλη θλίψη αποχαιρετά έναν μαχητή της ζωής, τον Στρατηγό Μαρίνο Γαρνέλη.

   Ο Μαρίνος που είχαμε την τύχη να γνωρίσουμε, γαλουχημένος με τις αρχές και αξίες, της τιμής, της γενναιότητας και της αξιοπρέπειας, υπηρέτησε με ήθος και συνέπεια το σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, την τοπική αυτοδιοίκηση και την Ελληνική κοινωνία.

   Η ακεραιότητά του και η προσωπική του ανδρεία, σε συνδυασμό με το ενδιαφέρον και την φροντίδα του για τα χαμηλόβαθμα στελέχη του σώματος και τον απλό συνάνθρωπο, τον έκαναν ιδιαίτερα αγαπητό σε συναδέλφους και πολίτες.

   Εκφράζουμε στους οικείους του τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια. Θα τον θυμόμαστε για πάντα με αισθήματα αγάπης και καλοσύνης, όπως ακριβώς αντιπροσώπευε το ήθος και η συμπεριφορά του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ