Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο υπαίθριο της ΕΗΜ

Το ταξίδι που ξεκίνησε σε όλη την Ελλάδα συνεχίζει με σταθμό τα Γιάννινα η Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου στις εννιάμισι στο βράδυ στο υπαίθριο της ΕΗΜ.

Έρχεται να μας πει ότι «κάπου σε έχω ξαναδεί» όπως είναι ο τίτλος του νέου single της, σε στίχους και μουσική του συνθέτη Γιάννη Χριστοδουλόπουλου, ο οποίος θα βρεθεί μαζί της και στη σκηνή.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη θα ερμηνεύσει τραγούδια από το προσωπικό της ρεπερτόριο, αλλά όχι μόνο, γυρεύοντας αισθήματα, συγκινήσεις και αληθινή επικοινωνία µε το κοινό.

Μαζί με τον Γιάννη Χριστοδουλόπουλο, θα πουν µερικά από τα πιο αγαπηµένα τραγούδια του συνθέτη, που έγραψε µέσα στα χρόνια και για άλλους καλλιτέχνες.

Υπεύθυνος για τις ενορχηστρώσεις των τραγουδιών είναι ο Νίκος Γαρουφαλάκης. Μαζί της επί σκηνής οι μουσικοί Μιχάλης Ασίκης στα πλήκτρα, Δημήτρης Μπαρμπαγάλας στις κιθάρες, Μανώλης Καλπάκης στο μπουζούκι, Μιχάλης Καπηλίδης στα τύμπανα, Ντίνος Χατζηιορδάνου στο ακορντεόν και Βασίλης Νησσόπουλος στο μπάσο.

Προπώληση εισιτηρίων 10 ευρώ, εισιτήριο στην πόρτα 13 ευρώ. Εισιτήρια προπωλούνται στο περίπτερο Ticketsioannina, στη Μουσική Σκηνή Πολυχώρος Αγορά, στο κατάστημα Γερμανός, στα καταστήματα wind, ηλεκτρονικά στο www.viva.gr και τηλεφωνικά στο 11876.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ