Η εγκατάλειψη στο προσκήνιο…

asilo aprilios2

ΦΩΤΟ- Η επιλογή της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή» και του υποψηφίου Δημάρχου Ιωαννίνων Μωυσή Ελισάφ να καταθέσουν την πρότασή τους για τις παλιές εγκαταστάσεις του Ασύλου Ανιάτων έφερε στο προσκήνιο την εγκατάλειψη. Και τις εικόνες καταστροφής και λεηλασίες, παρόμοιες με αυτές που έχουν καταγραφεί παλιότερα στο Γιαννιώτικο Σαλόνι. Ο χώρος του ασύλου ανιάτων καλύπτει περίπου τέσσερα στρέμματα και το εμβαδόν των κτιριακών εγκαταστάσεων τα χίλια τετραγωνικά. Ένας ζωτικός χώρος σε μία από τις πιο πυκνοδομημένες περιοχές της πόλης Ιωαννίνων. Σε μία περιοχή όπου δεν διαθέτει ούτε καν μία παιδική χαρά!

Πέντε χρόνια από την ημέρα που ο χώρος αυτός παραχωρήθηκε στο Δήμο Ιωαννιτών. Κι όμως αυτά τα πέντε χρόνια δεν στάθηκαν αρκετά ούτε για να γίνουν τα στοιχειώδη.

Να καθαριστεί δηλαδή ο χώρος και να ασφαλιστεί ώστε να αποφευχθούν οι λεηλασίες που είχαν ξεκινήσει από παλιότερα.

Γιατί μπορεί η συνολική αξιοποίηση και η επαναλειτουργία να απαιτούν μελέτες, χρήματα, όραμα… Ο ευπρεπισμός και η ασφάλεια είναι το στοιχειώδες που θα μπορούσε να κάνει ο καθένας.

asilo aprilios2

asilo aprilios3

asilo aprilios4

asilo aprilios5

asilo aprilios6

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add EpirusPost.gr on Google