Η Δημοτική Αρχή στο Νεοχωρόπουλο

Ικανοποιημένη από τα… έργα που έχει προωθήσει στο Νεοχωρόπουλο είναι η Δημοτική Αρχή, όπως προκύπτει από τις ανακοινώσεις της μετά την επίσκεψη στην περιοχή και τις συναντήσεις που είχε με τον Πολιτιστικό Σύλλογο και πολίτες.

Η Δημοτική Αρχή έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό τις απογευματινές επισκέψεις σε συνοικίες του Δήμου, ανοίγοντας ουσιαστικά πολύ νωρίς την προεκλογική περίοδο.

Στο Νεοχωρόπουλο, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου, οι κάτοικοι αναφέρθηκαν στα ζητήματα που εκείνοι θεωρούν ως μείζονα για την περιοχή τους ενώ ευχαρίστησαν τη Δημοτική Αρχή για τις μέχρι τώρα παρεμβάσεις της.

Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων στάθηκε στην επιτυχία της Δημοτικής Αρχής να εντάξει τον οικισμό του Νεοχωρόπουλου ως επιλέξιμο για την δημιουργία δικτύου αποχέτευσης στο μεγάλο έργο της ΔΕΥΑΙ το οποίο θα χρηματοδοτηθεί εντός του 2018, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στη δημοπράτηση της αναβάθμισης της οδού Πανεπιστημίου με 1 εκ. ευρώ, η οποία αποτελούσε πάγιο αίτημα των κατοίκων.

Επίσης ανακοίνωσε μια σειρά παρεμβάσεων που έχουν δημοπρατηθεί ή βρίσκονται στο στάδιο της δημοπράτησης όπως η αναβάθμιση της παιδικής χαράς και των οδών Μπέγκα, Κλειτών, Φανερωμένης καθώς και μιας ομάδας οδών στο Κάτω Νεοχωρόπουλο (Βαμβακάρη, Αλκμήνης, Νικολαΐδη, Καραγιάννη, Κατράκη, Μαυρογέννους, Αδραστείας, Αδ. Κασίουμη, Θ. Δεληγιάννη, Ειρήνης, Ισκράτους, Ρηζικώστα, Βοσπόρου).

“Με την επίσκεψή μας σήμερα στο Νεοχωρόπουλο κλείσαμε ουσιαστικά ένα πρώτο κύκλο συναντήσεων οι οποίες όμως θα συνεχιστούν με μεγαλύτερη ένταση μετά το Πάσχα. Στόχος μας είναι να βρεθούμε σε κάθε γωνιά του Δήμου, να συζητήσουμε και να διαμορφώσουμε μαζί με τους κατοίκους τις παρεμβάσεις εκείνες που έχουν ανάγκη. Θεωρώ πως μέχρι σήμερα έχουμε φανεί αποτελεσματικοί κι έχουμε αποδείξει με έργα πως ενδιαφερόμαστε για κάθε γειτονιά, για κάθε δημοτικό και τοπικό διαμέρισμα των Ιωαννίνων. Σίγουρα υπάρχουν ακόμα να γίνουν πολλά και γι’ αυτό θέλουμε τους πολίτες κοντά μας, ώστε να συμμετέχουν ενεργά στη διαδικασία που απαιτείται από την καταγραφή των προβλημάτων μέχρι την τελική λύση”, είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μπέγκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ