Η δικαίωση του Χρ. Κατσούρα….

katsouras1Πριν από έναν περίπου μήνα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Θεσπρωτίας Χρήστος Κατσούρας κατήγγειλε τη Γενική Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δήμητρα Γεωρακοπούλου για την απόφασή της να αδειοδοτήσει τα ασφαλτικά στη Σαγιάδα.

«Δε θα πω το αυτονόητο ότι είναι ανεπιθύμητη στη Θεσπρωτία. Νομίζω πως μπορεί να διορθώσει με δυο πράξεις: 1. Να φύγει από την Ήπειρο (εθελοντικά ή μη). 2.Πριν φύγει να ανακαλέσει την απόφασή της.

Τέλος, καλώ την Ειδική Γραμματεία Επιθεώρησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας του ΥΠΕΚΑ να ελέγξει την όλη διαδικασία για την ουσία και τη νομιμότητά της». Αυτή ήταν η δήλωση του κ. Κατσούρα….

Και σε λιγότερο από ένα μήνα ήρθε η δικαίωση. Η Ειδική Γραμματέας Περιβάλλοντος Μαργαρίτα Καραβασίλη με την απόφασή της δικαιώνει τον βουλευτή Θεσπρωτίας…

Η κ. Γεωργακοπούλου η οποία είχε υποστηρίξει τότε ότι η απόφασή της ήταν ύστερα από συνεννόηση με το ΥΠΕΚΑ. Τώρα βρίσκεται σίγουρα σε δύσκολη θέση. Κι επειδή είναι σίγουρο ότι η πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΚΑ ήταν απολύτως ενήμερη για την αδειοδότηση, μάλλον κάτι άλλο πιο περίπλοκο συμβαίνει….με τα πετρέλαια δίπλα στα σύνορα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ