Η δικαιολογημένη οργή του διοικητή

Την δικαιολογημένη οργή του Διοικητή του Νοσοκομείου Χατζηκώστα Βαγγέλη Καρβούνη, προκάλεσε η αφισοκόλληση στους χώρους του νοσηλευτικού ιδρύματος..

Γεγονός είναι ότι έχει γίνει μία μεγάλη προσπάθεια για τον ευπρεπισμό του νοσοκομείου που συχνά εξαρτάται από μικρά και καθημερινά πράγματα, κυρίως όμως από συμπεριφορές.

Και αυτές καυτηριάζει ο Διοικητής του Νοσοκομείου, καθώς έναν δημόσιο χώρο οφείλουμε να τον σεβόμαστε όπως το σπίτι μας.

«Το να έχει απαγορευτεί η αφισοκόλληση σε όλους του χώρους του Νοσοκομείου (εκτός πινάκων ανακοινώσεων) και κάποιοι να επιμένουν πίσω από την πλάτη μας (νυχτερινές κυρίως ώρες) να βεβηλώνουν δημόσιους χώρους, δίνει καθημερινά και συχνά δείγματα έλλειψης παιδείας και ανδρείας, η οποία αποτυπώνεται στη συμπεριφορά αυτών με χαρακτηριστικά γνωρίσματα την αγένεια, την έλλειψη σεβασμού και αισθητικής, την ασυνέπεια, την ανευθυνότητα κ.ο.κ.

Κρίμα αλλά εμείς θα επιμείνουμε και δεν θα αφήσουμε κανέναν να χαλάσει την εικόνα που προσπαθούμε καθημερινά να διαμορφώσουμε στο Νοσοκομείο μας…και οι ίδιοι θα γίνουν υπόλογοι των πράξεων του.

Σεβόμαστε την πληροφόρηση αλλά όχι την ανομία!

Σεβόμαστε τον δημόσιο χώρο και δημόσιο φορέα όπως σεβόμαστε το σπίτι μας!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ