Η Διοίκηση του ΠΠΝΙ απαντά για τα γραφεία

IATREIO1Η Διοίκηση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, σε απάντηση του σχετικού άρθρου του EPIRUS POST.gr, στις 11-10-2012 με τίτλο: «Καθηγητές που δεν τους ακουμπά η κρίση…» και αναφέρεται στα πανάκριβα έπιπλα, στις δερμάτινες πολυθρόνες και τους χώρους που χρησιμοποιούν ως ιδιωτικά γραφεία τους, κάνει γνωστό ότι έχει εντοπίσει το χωροταξικό πρόβλημα που υπάρχει, συγκρότησε επιτροπή που εξέτασε όλες τις παραμέτρους και έχει ζητήσει την εκκένωση συγκεκριμένων χώρων ώστε να γίνει εξορθολογισμός στη χρήση τους.

Στην απάντηση της Διοίκησης προς το Epiruspost.gr σημειώνεται:

Αφού διαπιστώθηκε ότι υπάρχει χωροταξικό πρόβλημα και στα πλαίσια της ανακατανομής των χώρων για την καλύτερη παροχή υπηρεσιών, ο Διοικητής του Νοσοκομείου, στις 4-9-2012 συνέστητε 6μελή επιτροπή αποτελούμενη από τον Αναπλ/τη Διοικητή, τον Δ/ντή Ιατρικής Υπηρεσίας, την Δ/ντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, την υπεύθυνη χώρων της Τεχνικής Υπηρεσίας, την υπεύθυνη Στατιστικής Υπηρεσίας και τον Πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων. Αρμοδιότητα της επιτροπής θα είναι ο έλεγχος χρήσης των χώρων – γραφείων (ιατρείων) και η τυχόν ανακατανομή τους, προκειμένου να προσαρμοστούν στις υπάρχουσες ανάγκες για την εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου.

Μετά την κατάθεση του πρακτικού ελέγχου και των προτάσεων της Επιτροπής, το Δ.Σ. του Νοσοκομείου μας αποφάσισε ομόφωνα να ζητήσει την εκκένωση συγκεκριμένων χώρων και να διατεθούν το συντομότερο δυνατόν, έτσι ώστε να γίνει ο προβλεπόμενος εξορθολογισμός χρήσης.

Η όποια ανάγκη κάλυψης γραφείων Δ/ντών κλινικών θα διευθετηθεί με επαναπροσδιορισμό των χώρων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ