Η Διεύθυνση Εκπαίδευσης για τα αποτελέσματα των πανελλαδικών

apotelesmata panellinies

Τους μαθητές που μετείχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις συγχαίρει η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ηπείρου με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Εύχεται καλές σπουδές σε όσους πέτυχαν και για όσους δεν τα κατάφεραν σημειώνει ότι αξίζει να ξαναπροσπαθήσουν με μεγαλύτερη μεθοδικότητα και επιμονή.

Συγχαίρει επίσης τους εκπαιδευτικούς οι οποίοι στήριξαν τα παιδιά στην προσπάθειά τους και τους γονείς που συμπαραστάθηκαν και μοιράστηκαν μαζί τους τις αγωνίες και τις προσδοκίες, σε μια χρονιά με πρωτόγνωρες συνθήκες και ιδιαίτερες δυσκολίες.

«Ευχαριστούμε τους εκπαιδευτικούς που προσέφεραν πρόθυμα και με απόλυτη ευσυνειδησία τις υπηρεσίες τους, τόσο στα Εξεταστικά Κέντρα, όσο και στο Βαθμολογικό Κέντρο, ως μέλη των  επιτροπών, ως επιτηρητές, ως βαθμολογητές και ως μέλη του επικουρικού προσωπικού, καθώς και τους διοικητικούς υπαλλήλους των Υπηρεσιών μας, οι οποίοι συνέβαλαν στην απρόσκοπτη διεξαγωγή των Πανελλαδικών Εξετάσεων και στην επιτυχή ολοκλήρωσή τους.

Εκφράζουμε τέλος τις θερμές ευχαριστίες μας  στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για τη διαρκή και άμεση υποστήριξή της ως προς την απαιτούμενη υλικοτεχνική υποδομή, καθώς και στην Ελληνική Αστυνομία, η οποία για  μια ακόμη φορά συνεργάστηκε άριστα μαζί μας παρέχοντας την πολύτιμη βοήθειά της,  με τρόπο διακριτικό και αποτελεσματικό, για την ομαλή και δίχως προβλήματα διενέργεια των εξετάσεων», σημειώνει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ