Η Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία για το Γ. Εμμανουηλίδη

gkontas eman

Την θλίψη της για το θάνατο του Γιάννη Εμμανουηλίδη εκφράζει η Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία, οι δημοτικοί σύμβουλοι και ο επικεφαλής της Νίκος Γκόντας.

Στην ανακοίνωση γίνεται μνεία στην ποντιακή καταγωγή και την προσφορά του στον ποντιακό πολιτισμό και αναφέρεται στην πολυετή παρουσία του στα κοινά.

Στην ανακοίνωση μεταξύ άλλων αναφέρεται:

Υπηρέτησε με πάθος αφοσίωση και υπευθυνότητα το γενικό καλό και ιδιαίτερα τον χώρο της αυτοδιοίκησης, είτε ως νομάρχης Κιλκίς, είτε ως Δήμαρχος Ανατολής Ιωαννίνων, επί τρείς θητείες, στον οποίο δήμο άφησε την δική του δημιουργική σφραγίδα, είτε ως δημοτικός σύμβουλος Δήμου Ιωαννιτών με την ΑΝΕΞΆΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΉ ΠΡΩΤΟΠΟΡΊΑ. Είχε όραμα για τον τόπο και δεν άφησε ευκαιρία να πάει χαμένη με τις διεκδικήσεις από την κεντρική εξουσία. Ήταν εκεί παντού και πάντοτε και δεν έλειψε από κανένα συνδικαλιστικό πολιτικό προσκλητήριο, αυτοδιοικητικό και εθνικό. Κουβαλούσε στην ψυχή, στον νου και την καρδιά τις χαμένες πατρίδες έτσι όπως τις έζησε μέσα από τούς γονείς και μεταλαμπάδευσε τις ιδέες των προγόνων, όπως εκείνοι βίωσαν στους γενέθλιους τόπους τους.

Σήμερα ο Γιάννης, ο δικός μας Γιάννης, πήρε τον δρόμο για το μακρύ ατέλειωτο ταξίδι και θα συναντήσει αγαπημένα τού πρόσωπα, κάποια από τα οποία πρόσφατα έφυγαν από την ζωή, σκορπώντας θλίψη. Ο πρώην δήμαρχος Νίκος Γκόντας και επικεφαλής της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΣ, την οποία με πάθος και συνέπεια υπηρέτησε ο Γιάννης Εμμανουηλίδης, και οι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, συλλυπούνται την σύζυγο Χρυσούλα και τον γιό Σταύρο που θα τους λείψει ο Γιάννης τους.

Θερμά Συλλυπητήρια!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ