Η ανάδοχος κοινοπραξία: Όλα κανονικά στο έργο του Λούρου

LOYROS_APOXETEYTIKOΤο έργο αποχετευτικού Λούρου εκτελείται όπως ακριβώς προβλέπει η μελέτη. Δεν υπάρχει η παραμικρή παρέκκλιση. Αυτό ανέφερε ο εκπρόσωπος της κοινοπραξίας «Ιθάκη ΑΤΕ- Έγνων ΑΤΕ» πολιτικός μηχανικός Νίκος Κουβαράς, απαντώντας σε σχετικό δημοσίευμα του Epiruspost.gr.

Όπως ανέφερε ο κ. Κουβαράς οι έλεγχοι είναι συνεχείς και δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει οτιδήποτε που δεν περιλαμβάνεται στη μελέτη ή να μειωθεί το φυσικό του αντικείμενο του έργου.

Το έργο του αποχετευτικού έχει προϋπολογισμού περίπου 13,5 εκατομμυρίων ευρώ, χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και θα δώσει λύση στο μεγάλο πρόβλημα της διάθεσης των αστικών λυμάτων τα οποία χρόνια τώρα ρυπαίνουν τον Λούρο.

Παράλληλα περιλαμβάνει και τη μονάδα του βιολογικού καθαρισμού, για την κατασκευή της οποίας οι εργασίες δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη.

Ο κ. Κουβαράς διαβεβαιώνει ότι το έργο θα παραδοθεί μέσα στα χρονικά πλαίσια που προβλέπει η σύμβαση και θα είναι έτσι όπως ακριβώς έχει σχεδιαστεί.

Να σημειώσουμε ότι στο δημοσίευμα του Epiruspost.gr απάντησε η ανάδοχος εταιρία –συνοδεύοντας μάλιστα την απάντηση με πλήθος φωτογραφικού υλικού από την εξέλιξη του έργου- όχι όμως και ο Δήμος Πρέβεζας που είναι ο τελικός δικαιούχος και αυτός που σίγουρα έχει περισσότερους λόγους για να απαντήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ