Η αμίλητη διοίκηση… μοίρασε βίντεο από τη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού!

astenis met

Η Διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων έχει επιλέξει να αφήσει στο σκοτάδι τους Ηπειρώτες για το θέμα της πανδημίας. Αρνείται με κάθε τρόπο και σε όλους τους τόνους την ενημέρωση για ζητήματα που έχει υποχρέωση να ενημερώνει.

Απλά ζητήματα όπως ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται στις Μονάδες Λοιμωδών, η κατάσταση των ΜΕΘ, ο αριθμός των κλινών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν!

Όμως δεν είχε κανέναν ενδοιασμό να επιτρέψει την μαγνητοσκόπηση της εξόδου ασθενούς από τη ΜΕΘ και να διανείμει το υλικό σε αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης.

Κανέναν ενδοιασμό!

Είναι απορίας άξιον ποιος έδωσε την έγκριση και την άδεια να γίνει βιντεοσκόπηση μέσα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, αν και έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή πραγματοποιήθηκε παρουσία του Διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.

Του Διοικητή δηλαδή που ισχυρίζεται ότι του έχουν απαγορεύσει να λέει πόσοι ασθενείς νοσηλεύονται στις ΜΕΛ.

Η έξοδος ασθενών από τις ΜΕΘ δεν μπορεί να μετατρέπεται σε σόου… Όταν δε αυτό γίνεται με την έγκριση διοικητών νοσοκομείων, τότε είναι σίγουρο ότι εξυπηρετούνται συγκεκριμένες σκοπιμότητες και όχι πάντως η ενημέρωση.

Στην προκειμένη περίπτωση η ενημέρωση των Ηπειρωτών για την οποία ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου κάνει ότι περνάει από το χέρι του ώστε να μην υπάρχει.

Το βίντεο διανεμήθηκε σε δεκάδες μέσα ενημέρωσης της Αθήνας.

Την ώρα που στην Ήπειρο δεν υπάρχει στοιχειώδης ενημέρωση για την κατάσταση στο νοσοκομείο, ούτε καν για τον αριθμό των ανθρώπων που έχουν χάσει τη ζωή τους το τελευταίο διάστημα.

Συγχαρητήρια λοιπόν στον κ. Κατσακιώρη…

Για το βίντεο και για τις πληροφορίες που το συνοδεύουν!

Το μόνο που δεν λέει είναι ποιος έκανε την βιντεοσκόπηση του ασθενούς την ώρα εξόδου από τη ΜΕΘ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ