Η αιχμή της παγκόσμιας τεχνολογίας στη Νευροχειρουργική του Πανεπιστημιακού!

mikroskopio_neuroxeirourgiki1

Το νέο  μικροσκόπιο Zeiss Kinevo 900, ότι πιο υπερσύγχρονο διαθέτει σήμερα παγκοσμίως η τεχνολογία, εγκαταστάθηκε και βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία στην Νευροχειρουργική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων. Η διαδικασία για την προμήθειά του είχε ξεκινήσει πριν από έναν περίπου χρόνο και χρειάστηκε τότε τόσο η τεκμηριωμένη πρόταση της διοίκησης του νοσηλευτικού ιδρύματος όσο και η πολιτική βούληση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας για να εξευρεθεί το σύνολο της πίστωσης -450 χιλιάδες ευρώ- ώστε να γίνει η προμήθεια που μπορεί να απογειώσει τη Νευροχειρουργική.

Πρόκειται για τον καλύτερο εξοπλισμό που διαθέτει Νευροχειρουργική Κλινική στην Ελλάδα καθώς αυτός όπως ανέφερε ο υποδιοικητής του Νοσοκομείου Κώστας Χολέβας σε σχετική του ανάρτηση «βρίσκεται στην αιχμή της παγκόσμιας τεχνολογίας και ανοίγει νέους ορίζοντες στη Νευροχειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου μας».

Το νέο μικροσκόπιο δίνει την δυνατότητα στους γιατρούς να επεμβαίνουν με απόλυτη ακρίβεια ακόμη και σημεία του εγκεφάλου που δεν είναι ορατά ενώ παράλληλα μεγιστοποιεί τα περιθώρια για πλήρη αντιμετώπιση όγκων του κεντρικού νευρικού συστήματος.

Η Κλινική διαθέτει το απαραίτητο εξειδικευμένο προσωπικό το οποίο έχει τις δυνατότητες να αξιοποιήσει στο έπακρο το νέο εξοπλισμό και να καταστήσει τη Νευροχειρουργική υποδειγματική στην Ελλάδα.

EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία •

  • Στις φωτογραφίες του Κώστα Χολέβα το νέο μικροσκόπιο που τέθηκε σε λειτουργία.

 

 

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ