Η άδεια του είχε αφαιρεθεί λόγω αλκοόλ αλλά συνέχιζε να οδηγεί!

troxaia elegxoi ()

Συνελήφθη σε περιοχή της Πρέβεζας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ζηρού, ένας ημεδαπός, ο οποίος εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ. αυτοκίνητο χωρίς να διαθέτει έγκυρη άδεια οδήγησης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η άδεια ικανότητας οδήγησης του οδηγού είχε αφαιρεθεί πρόσφατα για 90 ημέρες από την ίδια υπηρεσία, καθώς είχε καταληφθεί να οδηγεί υπό την επήρεια οινοπνεύματος.

Η νέα σύλληψη πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια ελέγχων για την τήρηση των μέτρων ασφαλείας στους δρόμους και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στις αρμόδιες αρχές για τα περαιτέρω, ενώ η υπόθεση αναμένεται να εξεταστεί ποινικά για την παράβαση των διατάξεων οδικής κυκλοφορίας και την επαναλαμβανόμενη παραβίαση της αφαίρεσης άδειας οδήγησης.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add EpirusPost.gr on Google