Με φτηνά εισιτήρια έρχεται και στα Γιάννινα η Hellas Airlines

HELLASΕλπιδοφόρα «φτερά» ανοίγει στις αρχές του 2013 η αεροπορική εταιρία Hellas Airlines, από το αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου, με φθηνά εισιτήρια αρχικά με προορισμούς του εσωτερικού και από τον Μάιο και μετά προς Ευρωπαϊκούς και όχι μόνο προορισμούς. Η εταιρία, που παρουσίασε σήμερα το απόγευμα τους στόχους της, σκοπεύει να κάνει βάση το αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου και έχει μεγαλεπίβολα σχέδια, στοχεύοντας να προσλάβει το συντριπτικό ποσοστό των εργαζομένων της από τη Μαγνησία και τη Θεσσαλία γενικότερα.

Παρουσιάζοντας την εταιρία ο πρόεδρος και παλιός πιλότος στην Αμερική Βασίλης Ραλάκης, τόνισε ότι οι επενδυτές της εταιρίας (μερικοί από τους οποίους κατάγονται από το Βόλο και τη Λάρισα), βλέπουν την Ελλάδα ως χώρα της ευκαιρίας και αποφάσισαν να φέρουν κάτι νέο για τα Ελληνικά δεδομένα, δημιουργώντας βάση στο αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου, όπου θα μεταφέρουν Ευρωπαίους και όχι μόνο τουρίστες και θα δώσουν την ευκαιρία στους Βολιώτες και στους Θεσσαλούς να ταξιδέψουν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Ηράκλειο, Γιάννενα, αλλά και στο εξωτερικό με πολύ χαμηλές τιμές.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο, τα δρομολόγια για προορισμούς του εσωτερικού, θα ξεκινήσουν από τις 15 Ιανουαρίου 2012, με τιμή για Αθήνα, μετ’ επιστροφής, στα 50 € και για Ηράκλειο στα 80 €, ενώ θα γίνονται δρομολόγια προς Θεσσαλονίκη, Γιάννινα και Ρόδο. Αρχικά θα δρομολογηθούν δύο αεροσκάφη τύπου Airbus A320, ενώ οι τιμές θα είναι σταθερές για όλο το έτος και το μόνο που θα πρέπει να κάνει ο επιβάτες, είναι να κάνει κράτηση για να βρει θέση.

Από τον Μάιο του 2013, στο στόλο της εταιρίας θα προστεθούν άλλα τρία αεροσκάφη, που θα εκτελούν δρομολόγια από το αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου προς Ρώμη, Μαδρίτη, Λονδίνο, Παρίσι και Μόσχα σε καθημερινή βάση.

Ενδεικτικά ο κ. Ραλάκης ανέφερε ότι η τιμή για Ρώμη θα είναι στα 120 € μετ’ επιστροφής και για Λονδίνο στα 160 €. Χαρακτήρισε δε τα αεροσκάφη τελευταίας τεχνολογίας, που διαθέτουν οθόνες τηλεόρασης στα καθίσματα, τηλέφωνο wi fi για υπολογιστές, ενώ τόνισε ότι στους επιβάτες θα χορηγούνται δωρεάν αναψυκτικά. Ωστόσο θα υπάρχει η δυνατότητα αγοράς ενός σάντουιτς αν πεινάσει κάποιος στη διάρκεια της πτήσης.

Στα συν της εταιρίας είναι οι ανακοινώσεις για δρομολόγηση πούλμαν, που θα μεταφέρει τους επιβάτες από το λιμάνι στο αεροδρόμιο, δωρεάν, με πυκνότητα δρομολογίων κάθε μια ώρα. Ακόμη, όταν πετά κάποιος 10 φορές με την εταιρία, θα λαμβάνει, ένα εισιτήριο δωρεάν.

Στα πλάνα της εταιρίας είναι και η μεταφορά εμπορευμάτων και αγροτικών προϊόντων σε χώρες της Ευρώπης και όχι μόνο, ενώ ο πρόεδρος επισήμανε ότι μόνο στην περιφέρεια Θεσσαλίας παράγονται 100.000 τόνοι σταφυλιών που στέλνονται μόνο στο Λονδίνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ