Γύρισαν την πλάτη στο ΣΒΑΚ, αυστηρό email του Δημάρχου

Η πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων της… πλειοψηφίας, γύρισε την πλάτη στην πρόσκληση της ίδιας της παράταξής τους καθώς δεν προσήλθε στην συνάντηση που είχε οριστεί το βράδυ της Δευτέρας. Το βασικό θέμα της συνάντησης ήταν η παρουσίαση του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας, ενός εκ των πολλών που έχει προβάλλει η Δημοτική Αρχή μέχρι σήμερα και μάλλον μέχρι την λήξη της θητείας της δεν θα έχει καταφέρει ούτε να ξεκινήσει την υλοποίησή τους. Η αίθουσα όπου είχε οριστεί η συνάντηση έμεινε εντυπωσιακά άδεια με αποτέλεσμα η συνεδρίαση να αναβληθεί…

Η εικόνα ήταν απογοητευτική τόσο για τον ίδιο τον Δήμαρχο, ο οποίος λίγους μήνες πριν τις εκλογές είδε τους Δημοτικούς του Συμβούλους να στέλνουν ένα ηχηρό μήνυμα δια της απουσίας τους, όσο και για τους υπεύθυνους του προγραμματισμού, οι οποίοι με τις συνεχείς εξαγγελίες για τα μεγαλόπνοα σχέδια, μάλλον κούρασαν και τους συναδέλφους τους!

Αποτέλεσμα αυτής της εικόνας, εικόνα διάλυσης, ήταν η αποστολή ενός αυστηρού ηλεκτρονικού μηνύματος από τον Δήμαρχο Θωμά Μπέγκα, με αποδέκτες όλους τους συμβούλους της πλειοψηφίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δήμαρχος εκφράζει την ενόχλησή του από την απουσία τους, χαρακτηρίζει την εικόνα που παρουσιάστηκε απογοητευτική και καλεί εκ νέου την δημοτική ομάδα σε συνεδρίαση την ερχόμενη Πέμπτη.

Αυτή την φορά θέλει να δώσει πιο… πανηγυρικά χαρακτηριστικά, καθώς η συνάντηση θα γίνει στην αίθουσα του Πολυχώρου “Δ. Χατζής” και θα παραστούν και οι μελετητές οι οποίοι θα παρουσιάσουν τους βασικούς άξονες του ΣΒΑΚ.

Το πιθανότερο είναι ότι η ομάδα θα προσέλθει καθώς το μήνυμα που ήθελε ήδη το έστειλε.. Κι αυτό δεν είναι άλλο από το μήνυμα της κόπωσης εξ αιτίας των εξαγγελιών που μένουν μέχρι τώρα στα λόγια.

Το ΣΒΑΚ, Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας, είναι ένα απ’ αυτά στα οποία έχει επενδύσει η Δημοτική Αρχή… Κι αυτό τονίζει και στο email του ο Δήμαρχος, επισημαίνοντας ότι πρόκειται για τα Γιάννινα της επόμενης 20ετίας, για έναν πολύ σημαντικό σχεδιασμό για την πόλη, με πολύ σημαντικά οφέλη..

Φαίνεται ότι θα είναι ένα από τα θέματα στα οποία θα επενδύσει προεκλογικά η Δημοτική Αρχή, με επικοινωνιακή αντεπίθεση το επόμενο διάστημα, τα αποτελέσματα της οποίας ωστόσο είναι αμφίβολα, με δεδομένα τα πραγματικά προβλήματα της πόλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ