Γυαλιά- καρφιά σε Δημοτικό Σχολείο της Πρέβεζας..

vandalismoi sxoleio

Χώροι, αίθουσες στο 8ο Δημοτικό Σχολείο της Πρέβεζας.. Το ξεκίνημα της εβδομάδας αποκάλυψε το πέρασμα των αγνώστων που εισήλθαν και έκαναν τα πάντα άνω- κάτω.

Βιβλία, θρανία, καρέκλες και λοιπός εξοπλισμός κατεστραμμένα, αναποδογυρισμένα, πεταμένα.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος καυτηριάζει το γεγονός ενώ ήδη έχει ενημερωθεί η αστυνομία η οποία ερευνά την υπόθεση.

“Μόνο θλίψη, αποτροπιασμό αλλά και μία μεγάλη απορία για ποιο λόγο και με ποιο σκεπτικό, προκαλούν οι θλιβερές αυτές εικόνες του άνανδρου και ανεγκέφαλου βανδαλισμού μίας τάξης του 8ου Δημοτικού Σχολείου. Κάποιοι αποφάσισαν να τα βάλουν με τα θρανία, την υλικοτεχνική υποδομή και τα βιβλία των μικρών μαθητών και παιδιών μας που σήμερα πολύ πιο ώριμα από τους ανώριμους βανδάλους και μόνο με την απορία γιατί μας το έκαναν αυτό δεν μπόρεσαν να κάνουν το μάθημα στη δική τους τάξη. Η αστυνομία κάνει ήδη το καθήκον  της να βρεθούν οι υπαίτιοι της καταστροφής της περιουσίας όλων των Δημοτών και της αναίτιας αυτής πράξης και ο Δήμος θα προβεί στις ενέργειες της αρμοδιότητάς του. Ντροπή και αίσχος σε αυτούς που το έπραξαν” αναφέρει ο Δήμαρχος της Πρέβεζας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ