Θ. Οικονόμου: Δηλώσεις και στο Guardian

OIKONOMOYΙστορικές χαρακτήρισε τις στιγμές που διέρχεται η χώρα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θανάσης Οικονόμου, σε συνέντευξη που έδωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΗΧΩ FM. Ο κ. Οικονόμου τόνισε ότι ήταν εθνική υποχρέωση των κομμάτων για την συγκρότηση κυβέρνησης συνεργασίας προκειμένου να χειριστεί τα μείζονα θέματα της οικονομίας.

Στο ερώτημα αν η παραίτηση του Γιώργου Παπανδρέου από την πρωθυπουργία ανοίγει νέα σελίδα στο ΠΑΣΟΚ, ο κ. Οικονόμου σημείωσε ότι είναι πρόωρο κάτι τέτοιο.

«Αυτή τη στιγμή προέχει να δοθεί λύση στα σοβαρά προβλήματα της χώρας. Είναι άκυρο και άκαιρο να συζητούμε θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ καθώς τέτοιο δεν υφίσταται», υπογράμμισε ο κ. Οικονόμου.

Εν τω μεταξύ οι δηλώσεις του βουλευτή Ιωαννίνων Θανάση Οικονόμου, σχετικά τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις στην χώρα μας φιλοξενήθηκαν στην εφημερίδα Guardian.

Καλά νέα για τον Γεώργιο Παπανδρέου, καθώς μετά από μια ταραχώδη εβδομάδα γιατρεύει τις πληγές του. Μια σειρά βουλευτών από το κυβερνών κόμμα ανέφερε σε ελληνικά ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά μέσα ότι θα τον στηρίξουν στη σημερινή ψήφο εμπιστοσύνης.

Όπως αναφέρει ο βουλευτής Θανάσης Οικονόμου: Εάν πράτταμε σε αντίθετη κατεύθυνση αυτό θα έθετε σε κίνδυνο τη δανειακή σύμβαση της χώρας με την ΕΕ και το ΔΝΤ, καθώς και το μέλλον της στην ευρωζώνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ