Σεμινάριο Grow Greek Tourism Online της Google στα Ιωάννινα

google greek

google greek

Η πρωτοβουλία Grow Greek Tourism Online της Google πραγματοποιεί στα Ιωάννινα με την υποστήριξη του Επιστημονικού & Τεχνολογικού Πάρκου Ηπείρου & της ΔΑΣΤΑ /ΜΚΕ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων δωρεάν σεμινάριο ψηφιακού marketing. Στόχος του σεμιναρίου είναι η κατάρτιση των φοιτητών και αποφοίτων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (αλλά και ενδιαφερόμενων από την ευρύτερη περιοχή) σε ψηφιακά εργαλεία marketing, τα οποία αποτελούν αναπόσπαστο πλέον κομμάτι της στρατηγικής κάθε επιχείρησης στον τομέα του τουρισμού.

Το σεμινάριο είναι διάρκειας 3 ωρών και απευθύνεται σε όλους τους φοιτητές (προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς) και αποφοίτους και θα διεξαχθεί από εξειδικευμένους επαγγελματίες του ψηφιακού marketing που θα εκπαιδεύσουν τους συμμετέχοντες σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, από τα απαραίτητα στοιχεία μιας ιστοσελίδας και τη χρήση μιας μηχανής αναζήτησης, την ψηφιακή διαφήμιση, τα analytics ως και τις νέες κατευθύνσεις που απαιτεί η επαγγελματική δραστηριοποίηση στον ψηφιακό κόσμο.

Το 3ωρο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016 στο Αμφιθέατρο του Επιστημονικού και Τεχνολογικού Πάρκου Ηπείρου και ώρα 11.00. (ώρα προσέλευσης 10:30).

Για την παρακολούθηση του σεμιναρίου του Grow Greek Tourism Online απαιτείται εγγραφή στο https://goo.gl/i1hspN

Όλοι οι συμμετέχοντες που θα παρακολουθήσουν το 3ωρο σεμινάριο θα λάβουν ηλεκτρονικά πιστοποιητικό παρακολούθησης από το Grow Greek Tourism Online, ενώ όσοι ολοκληρώσουν τα διαδικτυακά μαθήματα στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Grow Greek Tourism Online θα λάβουν πιστοποίηση με την υπογραφή της Google και του IAB Europe. (Interactive Advertising Bureau Europe).

Πληροφορίες:
-Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας/ Μονάδα Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων : 2651007278, [email protected]
-Επιστημονικό & Τεχνολογικό Πάρκο Ηπείρου : 2651007650, [email protected]

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ