ΓΠΣ Φιλιππιάδας… Έχει ακόμη δρόμο μπροστά του

FILIPPIADA 27 7

FILIPPIADA 27 7

Στην έγκριση της δεύτερης φάσης του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου της Φιλιππιάδας προχώρησε το Δημοτικό Συμβούλιο Ζηρού κατά την τελευταία του συνεδρίαση.

Βέβαια μέχρι την στιγμή που θα περάσει στο στάδιο της εφαρμογής, θα απαιτηθεί αρκετός χρόνος αλλά και η ανάλογη πολιτική βούληση καθώς το Γενικό Πολεοδομικό πρέπει να εγκριθεί από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση και στη συνέχεια να θεσμοθετηθεί με την ανάλογη υπουργική απόφαση.

Στο Β2 Σχέδιο -μεταξύ άλλων- προβλέπεται προέκταση του προηγούμενου Σχεδίου και επομένως η αξιοποίηση περισσότερης ανεκμετάλλευτης γης, αλλά και η δημιουργία σύγχρονων υποδομών που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα δημοτών και κατοίκων.

«Με την έγκριση του Β 2 σχεδίου Γ.Π.Σ. της Δ.Ε. Φιλιππιάδας, το οποίο θ’ αποτελέσει τον μπούσουλα και για τη Δ.Ε. Θεσπρωτικού αλλά και για όλο τον Δήμο Ζηρού, γίνεται ακόμα ένα βήμα μπροστά στην προσπάθεια μας για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων», ανέφερε ο δήμαρχος Ζηρού Νίκος Καλαντζής δηλώνοντας παράλληλα αισιόδοξος για την εφαρμογή του σχεδίου.
{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ