Γκολομάζος- Χουλιάρας μαζί στο Επιμελητήριο!

Ο Γιάννης Γκολομάζος εξελέγη νέος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας, μετά την ψηφοφορία που διεξήχθη μεταξύ των 21 μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Η εκλογή αποτελεί το προιόν της συνεργασίας της παράταξής του με την παράταξη του Δημήτρη Χουλιάρα.

Άλλωστε σε κοινή τους δήλωση ανέφεραν ότι αποφάσισαν την συμπόρευση στο διοικητικό σχήμα με διακριτούς κι αυτόνομους ρόλους.

«Ξεκινάμε δουλειά» ήταν η πρώτη φράση του Προέδρου προς το νέο Διοικητικό Συμβούλιο αμέσως μετά την ψηφοφορία.

Σε δήλωσή του τόνισε:

«Θα δουλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Στόχος μας είναι να καταστήσουμε το Επιμελητήριο έναν θεσμό που θα έχει ουσιαστικό ρόλο και λόγο στην χάραξη στρατηγικής ανάπτυξης για την Περιφερειακής Ενότητας Άρτας.

Θέλουμε ένα Επιμελητήριο ανοιχτό σε όλους, που θα δίνει λύσεις σε προβλήματα, θα προσφέρει σε ιδέες και προτάσεις και φυσικά θα στηρίζει με κάθε τρόπο τους επιχειρηματίες της ΠΕ Άρτας χωρίς αποκλεισμούς. Στις προτεραιότητές μας είναι η παροχή ενημέρωσης για Ευρωπαϊκά προγράμματα και χρηματοδοτικά εργαλεία, η κατάρτιση αυτοαπασχολούμενων και εργαζομένων, η προβολή και προώθηση προϊόντων και επιχειρήσεων μέσω συμμετοχής μας σε εκθέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, η ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος της Άρτας, η παροχή συμβουλών και τεχνογνωσίας στις επιχειρήσεις- μέλη μας κ.ά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ