Γνωριμία με την ιστιοπλοΐα στις εγκαταστάσεις της λιμνοπούλας

limni istiop

limni istiop

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ιωαννίνων καλωσορίζει τη νέα αθλητική χρονιά και προσκαλεί όλους τους γονείς και φίλους να γνωρίσουν την μαγεία του αθλήματος και της λίμνης μας το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:00-20:30, στις εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚΙ (Λιμνοπούλα), Λεμβαρχείο 11.

Οι υπεύθυνοι θα ενημερώσουν για τις δράσεις και δραστηριότητες του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου, θα ξεναγήσουν όλους στις εγκαταστάσεις και θα απαντήσουν σε κάθε απορία σχετικά με την ιστιοπλοϊα στη λίμνη που αφορά τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους φίλους του αθλήματος. Παράλληλα θα λειτουργεί η γραμματεία για εγγραφές νέων αθλητών και μελών.

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ιωαννίνων προσεγγίζει την ιστιοπλοϊα τόσο από την οπτική της καθαρά αθλητικής ενασχόλησης όσο και από εκείνη της αναψυχής, της διασκέδασης, της επαφής με τη φύση. Μικροί και μεγάλοι ιστιοπλόοι σαλπάρουν στα νερά της Παμβώτιδος σε απόλυτα ασφαλές και ελεγχόμενο περιβάλλον, πάντα με τον απαραίτητο εξοπλισμό που παρέχει ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος.

Η άθληση στον ελεύθερο χρόνο μας είναι μια δραστηριότητα που εκτός απο την μυϊκή ανάπτυξη, διαμορφώνει τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα. Ιδιαίτερα τα παιδιά, με το άθλημα της ιστιοπλοϊας αποκτούν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους, έχουν σαφή αντίληψη του χώρου, του προσανατολισμού, ενώ παράλληλα αναπτύσσουν οργανωτική σκέψη, υπομονή, θάρρος, υπευθυνότητα, πειθαρχεία, γνωρίζουν τον καιρό, έρχονται σε άμεση επαφή με τη φύση, λόγοι σημαντικοί για τους οποίους αξίζει να ασχοληθεί το παιδί αλλα και ο ενήλικας με το άθλημα της ιστιοπλοϊας στη λίμνη Παμβώτιδα, το στολίδι των Ιωαννίνων.

«Σας περιμένουμε λοιπόν, για να γνωριστούμε και να σας ταξιδέψουμε στο συναρπαστικό άθλημα της ιστιοπλοϊας», αναφέρει ο όμιλος στην ανοιχτή πρόσκληση που απευθύνει!

Τηλέφωνα επικοινωνίας:
• 6943295909 ώρες: 14:00-15:00 καθημερινά, Βασίλης Νταλαμάγκας Έφορος Τριγώνου
• 6981813733 ώρες: 09:00-15:00 καθημερινά, Κική Σαραντέα, Γραμματεία Ομίλου

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ