«Γλυκομυομαχίες» στο ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων

kampereio

Το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων γιορτάζει τα φετινά Χριστούγεννα προσφέροντας στους μικρούς του φίλους ένα πολυποίκιλο θεατρικό πρόγραμμα. Θεατρικά εργαστήρια, διαδραστικά παιχνίδια σε κεντρικά σημεία της πόλης και μια θεατρική παραγωγή θα ταξιδέψουν τους μικρούς θεατές στον υπέροχο και φαντασμαγορικό κόσμο των Χριστουγέννων.

Την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου στο «Καμπέρειο» θέατρο (ώρα 12:00 το μεσημέρι) η θεατρική παράσταση «Γλυκομυομαχίες» μας μεταφέρει σε κάποια διαφορετικά Χριστούγεννα γιατί στο εργαστήριο ζαχαροπλαστικής του κυρίου Παντεσπάνη, τα φετινά δε θα μοιάζουνε με όσα έχουμε ζήσει. Μια έχθρα που κρατάει χρόνια, δύο αντίπαλοι στρατοί, ένας έρωτας, μια μάχη έτοιμη να ξεκινήσει. Τι γίνεται όμως όταν τα φώτα πέφτουν και δυο ορκισμένοι εχθροί αναγκάζονται να συμπορευτούν για ένα κοινό σκοπό; Το «Καμπέρειο» θέατρο μεταμορφώνεται σε ένα φαντασμαγορικό σκηνικό όπου οι ήρωες μας μεταφέρουν στον κόσμο των γλυκών, εκεί που πολλά μπορούν να συμβούν. Ακόμη και ένα γλυκό όμως, πρέπει να κάνει θυσίες για να γίνει η ζωή γλυκιά!

Μια παράσταση για μικρούς και μεγάλους, γεμάτη περιπέτεια, χορό, τραγούδι και πολύ, πολύ κέφι. Μια αναζήτηση του σκοπού της ζωής, των πραγματικών αξιών και της αποδοχής του διαφορετικού. Όμως, πόσο διαφορετικοί είμαστε εντέλει;

Ημερομηνίες και ώρες παραστάσεων:   19 Δεκεμβρίου, ώρα 12:00

23, 28, 29, 30 Δεκεμβρίου, ώρα 18:00

3, 4, 5 Ιανουαρίου, ώρα 18:00

Συγγραφή / Σκηνοθεσία: Μίνα Παππά

Μουσική: Δημήτρης Μπασδάνης

Σκηνογραφία/Ενδυματολογία: Άννα Παρίσση

Χορογραφίες: Φανή Σκεντέρη

Φωνητική Διδασκαλία: Κατερίνα Βασιλείου

Κατασκευή Κούκλας: Σωκράτης Παππάς

Παίζουν: Πέτρος Χριστακόπουλος

                    Γιάννης Παπαγεωργίου

                    Μίνα Παππά

        Σωκράτης Παππάς

Γενική Είσοδος: 5 ευρώ. Στις παραστάσεις θα τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα κατά του κορωνοϊού. Κρατήσεις θέσεων στο τηλ. 26510 25670, Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 9:00’έως 15:00’.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ