Γκάγκα: Θα κάνουμε «κανονικό» Πάσχα

anastasi lampades

Την αισιοδοξία της ότι θα μπορέσουμε να κάνουμε κανονικό Πάσχα εξέφρασε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, τονίζοντας παράλληλα ότι «αυτές τις ημέρες πρέπει να προσέχουμε».

Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας επισκέφτηκε την Κρήτη ενώ βρέθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου είχε συνάντηση με τη διοίκηση του Ιδρύματος.

Η κυρία Γκάγκα προσέθεσε ότι τα κρούσματα είναι αρκετά, οι εισαγωγές φαίνεται να είναι λίγο περισσότερες αυτή την εβδομάδα, δηλαδή δεν καταγράφεται μείωση.

«Αυτό το βλέπουμε σε όλο τον κόσμο και τις ευρωπαϊκές χώρες- και είναι σημαντικό να είμαστε προσεχτικοί. Έχουμε έναν καλό βαθμό ανοσοποίησης όλου του πληθυσμού, διότι ο περισσότερος κόσμος έχει κάνει εμβόλιο και κάποιοι έχουν νοσήσει, άρα οι περισσότεροι είμαστε θωρακισμένοι. Παρόλα αυτά υπάρχουν συνάνθρωποί μας που δεν έχουν εμβολιαστεί, που είναι ευάλωτοι, αλλά και άνθρωποι που έχουν εμβολιαστεί αλλά έχουν μεγαλύτερη ηλικία και προβλήματα, που μπορεί να βρεθούν στο νοσοκομείο ή και να κινδυνεύσουν», προσέθεσε η κυρία Γκάγκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ