Γης μαδιάμ το τολ της Περιφέρειας… Ξαναχτύπησαν οι άγνωστοι!

Με περισσό θράσος και με προκλητικό τρόπο, οι άγνωστοι δράστες χτύπησαν για δεύτερη φορά στο ίδιο τολ της Περιφέρειας Ηπείρου, στον Κατσικά. Κι άφησαν πίσω τους… γης μαδιάμ! Όλος ο εξοπλισμός, ιδιαίτερα ακριβός και εξειδικευμένος έχει καταστραφεί ενώ υλικά που περιείχαν οι συσκευασίες, έχουν διασκορπιστεί στους χώρους. Μάλιστα οι γνωρίζοντες αναφέρουν ότι οι δράστες είναι πολύ πιθανό να έφυγαν με εγκαύματα από τους χώρους εξ αιτίας αυτού ακριβώς του γεγονότος. Της επαφής τους δηλαδή με τα συγκεκριμένα υλικά που προέρχονταν από τον Οργανισμό Προώθησης Εξαγωγών και προορίζονταν για τη νέα δομή που θα δημιουργήσει η Περιφέρεια με το Πανεπιστήμιο για την πιστοποίηση εξαγώγιμων προϊόντων.

Από νωρίς το πρωί στους αποθηκευτικούς χώρους της Περιφέρειας βρέθηκε η αστυνομία, προσπαθώντας να συγκεντρώσει στοιχεία για τους άγνωστους που χτύπησαν.

Πηγές αναφέρουν ότι η εικόνα των χώρων αποτυπώνει μανία καταστροφής. Άλλωστε από το σύνολο των υλικών που υπήρχαν δεν θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σχεδόν τίποτα.

Το τολ βρίσκεται πλησίον του καταυλισμού προσφύγων και ήδη από χθες ο Περιφερειάρχης ανέδειξε το θέμα απουσίας νυχτερινής φύλαξης στο Κέντρο, εδώ και αρκετές ημέρες. Μάλιστα για το γεγονός αυτό ενημερώθηκε το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, όπως και γενικότερα προβλήματα που εντοπίζονται στη λειτουργία του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ