Γηροκομείο εναντίον ΕΟΔΥ για τον.. μη εμβολιασμό!

girokomeio zosimadon

Την ολοκλήρωση του εμβολιασμού των εργαζομένων στα δύο Γηροκομεία ζητά η διοίκησή τους καθώς σημαντικός αριθμός αυτών δεν έχει κάνει ακόμη το εμβόλιο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παραθέτει στο Γηροκομείο Ζωσιμαδών και στον Ζωγράφειο Οίκο έχει εμβολιαστεί το 97% των ηλικιωμένων και μόλις το 40% των εργαζομένων.

Οι εργαζόμενοι είχαν την δυνατότητα να εμβολιαστούν σε προηγούμενη φάση όμως ένας σημαντικός αριθμός δεν είχε δείξει τέτοια προθυμία.

Τώρα αρκετοί που έρχονται σε καθημερινή επαφή με τους ηλικιωμένους κι αφού ξεπέρασαν φοβίες και αμφιβολίες, εκδήλωσαν την επιθυμία να απευθυνθούν.

Η Διοίκηση του Γηροκομείου απευθύνθηκε εκ νέου στον ΕΟΔΥ με την διαφορά όμως ότι τώρα είναι… αργά.

Ο ΕΟΔΥ τους απάντησε πως δεν υπάρχει δυνατότητα εμβολιασμού άμεσα παρά θα πρέπει να εγγραφούν στην πλατφόρμα που τηρεί ο οργανισμός όταν φυσικά θα υπάρχει αυτή η δυνατότητα.

«Επειδή, αυτό θα καθυστερήσει πάρα πολύ τον εμβολιασμό τους, με απρόβλεπτες για τους ηλικιωμένους μας επιπτώσεις, καταγγέλλουμε την στάση αυτή του ΕΟΔΥ και παρακαλούμε

αφού πρώτα επανεκτιμήσει την σοβαρότητα του θέματος να προβεί στον άμεσο εμβολιασμό των εργαζομένων μας», σημειώνεται στην ανακοίνωση της Διοίκησης του Γηροκομείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ