Γιορτή για την Πρέβεζα ο τελικός βόλλεϋ γυναικών

BOLEI_GΗ πόλη της Πρέβεζας θα φιλοξενήσει το Σάββατο 7 Απριλίου 2012 τον μεγάλο τελικό κυπέλλου του βόλεϊ των γυναικών.
Ακόμα δεν είναι γνωστό το ζευγάρι του τελικού, καθώς δεν έχουν διεξαχθεί οι ημιτελικοί.
Σε αυτούς στις 22 Μαρτίου στις 19:00 το Ανατόλια υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στην Θεσσαλονίκη, ενώ μια μέρα πιο μετά (23/3), ο Ολυμπιακός στο μεγάλο ντέρμπι θα φιλοξενήσει επίσης στις 19:00 την ΑΕΚ.


Οι λεπτομέρειες που αφορούν στην ασφάλεια της διοργάνωσης του τελικού βόλει γυναικών το Σάββατο 7 Απριλίου στο κλειστό γυμναστήριο Πρέβεζας συζητήθηκαν σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το πρωί στο γραφείο του Δημάρχου Πρέβεζας Χρήστου Μπαϊλη.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο αστυνομικός διευθυντής Πρέβεζας Γιάννης Ρίζος ,ο διευθυντής του αστυνομικού τμήματος Πρέβεζας Αθανάσιος Γούλας, ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πρέβεζας Απόστολος Βασδέκης, ο υποδιοικητής Θεόδωρος Βαρδής, ο εκπρόσωπος της Δημοτικής Αστυνομίας Δημήτρης Παπαδόπουλος, και οι αντιδήμαρχοι Γιώργος Φραγκούλης,Κοσμάς Κορωναίος και Δημήτρης Κατσιπανέλης.
Oπως τόνισε ο Δήμαρχος Πρέβεζας στόχος είναι ο τελικός βόλει να αποτελέσει γιορτή για την πόλη και να μην δημιουργηθούν καταστάσεις οι οποίες θα αμαυρώσουν το πολύ σημαντικό αυτό γεγονός.
Οι επικεφαλής των σωμάτων ασφαλείας τόνισαν ότι οι υπηρεσίες τους θα βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα προκειμένου να αντιμετωπίσουν τυχόν προβλήματα που θα προκύψουν εκφράζοντας ωστόσο και οι ίδιοι την ευχή ότι δεν θα χρειαστεί η παρέμβασή τους.
Στόχος του Δήμου είναι οι «πρωταγωνιστές» του τελικού, πέρα από τις αθλήτριες, να είναι τα παιδιά της πόλης στα οποία θα δοθεί προτεραιότητα να παρακολουθήσουν τον αγώνα.
Η συγκεκριμένη εκδήλωση θα είναι το αγωνιστικό επιστέγασμα σειράς προωθητικών ενεργειών του βόλεϊ τόσο στην σάλα, όσο και του Beach Volley στη ευρύτερη περιοχή. Φιλοδοξία είναι τέτοιες εκδηλώσεις να συνεισφέρουν όχι μόνο σε αγωνιστικό, αλλά και σε κοινωνικό επίπεδο στην ευρύτερη περιοχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ